EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.8.2022  /  Malmin lentoasema  /  Helsinki

Malmi Street Drags #2

Malmi Street Drags #2 Liput

Tervetuloa paikan päälle näkemään kuinka kilpailijoiden ajokit kiihtyvät 1/8 matkalla. Kuka on Malmin kingi? Vietä vauhdikas päivä Helsinki-Malmin lentokentällä!

Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Kuljettajia otetaan sisään rajoitettu määrä. Ennakkoilmoittautuminen kuljettajille os. http://www.dragracing.eu/index.asp. Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

Portit avataan kuljettajille klo 9:00. Katsastus alkaa klo. 9:00 ja kuljettajakokous n. klo. 9.45.

Lue lisää: https://www.fhra.fi/malmi-street-drags-2-2/

Drag Racing tapahtumat järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

www.fhra.fi/tapahtumat


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-18:00

Alle 18-vuotiaille ilmainen pääsy tapahtumaan. Huom. alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Portit avataan tuntia ennen ajojen alkamisaikaa.

Pääsylippuja saa ostettua myös tapahtuma-alueen porteilta vielä lauantaina.

***
Kuljettajat:

Kuljettajia otetaan sisään rajoitettu määrä. Ennakkoilmoittautuminen kuljettajille os. http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero. Kuljettajaportti avataan klo 9:00. Katsastus alkaa klo 9:00 ja kuljettajakokous n. klo. 9:45. Kuljettajat voivat myös ilmoittautua vielä portilla mikäli paikkoja on jäljellä.

Yleisö pääsee tapahtumaan, mutta meidän kaikkien tulee toimia terveysturvallisesti. Tapahtuma-alue on suunniteltu siten, että yleisön ja tiimien terveys on etusijalla. Muistathan pitää riittävää etäisyyttä muihin. Varikko on avoin yleisölle, mutta pyydämme huomiomaan THL:n suositukset turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta yleisötapahtumassa. Tapahtuma-alueella on tarjolla käsidesiä, jota toivomme käytettävän. Kiitos!

Malmin lentoasema
Malmin lentoasema, 00700, Helsinki