EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  Ravintola Mallassauna  /  Oulu

Mallassaunan stand up: Eriikka Väliahde - Vanhetessa paranee

Mallassaunan stand up: Eriikka Väliahde - Vanhetessa paranee Liput

Näyttelijä ja koomikko Eriikka Väliahde möyhii lempeän ironisesti nykynaisen elämää stand up -komediasoolossaan Vanhetessa paranee.

Voiko nelikymppisenä vihdoin aloittaa kuolinsiivouksen, jonka olisi halunnut aloittaa jo kaksikymppisenä? Voiko luopua sekä turhista tavaroista että epärealistisista unelmista – ja alkaa harrastaa ”armollisuutta itseään kohtaan” eli tyytyä siihen, mikä on?

Kehtaako nelikymppisenä vihdoin tunnustaa julkisesti todelliset intohimonsa: tv-sarjat ja vatsapersejumpan? Ja jos niin tekee, saako enää koskaan takaisin coolin ja nuorekkaan ihmisen mainettaan. Onko sillä enää mitään väliä?

Lähes mikä tahansa asia voi joutua keski-ikäisen koomikon syytösten ja panettelun kohteeksi, mutta kovimmat sivallukset kohdistuvat aina sankarittareen itseensä. Eriikka katsoo maailmaa humorististen linssien läpi, eikä suostu aliarvioimaan katsojiensa älykkyyttä. 

Vaikka lavalla on feministiksi tunnustautuva naiskoomikko, esitys sopii myös miehille. Tämän vahvistaa katsojapalaute: ”En tuntenut oloani uhatuksi…kuin hetkittäin” (Mies 47 v.).


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet klo 19:00

Kesto 1,15 h

Numeroimattomat istumapaikat.

Ravintola Mallassauna
Pikisaarentie 15, 90100, Oulu