EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.8.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

SINFF X House of Olaf: Malla

SINFF X House of Olaf: Malla Liput

Savonlinnan luontoelokuvafestivaalin festariklubi järjestetään yhteistyössä House of Olafin kanssa. Klubilla juhlimme yhdessä festivaalitunnelmissa! Perjantaina klubilavan valtaa säkenöivä Malla! Malla esittää klubilla dj setin.

Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja elektropopin sekoitusta. Malla on tyylikkään viileä ja suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla.

Malla Malmivaara on kaikille tuttu nimi näyttelijäntyönsä kautta, mutta Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina. Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita, se soi viileimmissä klubeissa ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomen kielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään.

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali (SINFF) on nelipäiväinen poikkitaiteellinen tapahtuma Savonlinnan sydämessä. Festivaalin ohjelmistossa nähdään luonto- ja ympäristöaiheisia elokuvia, musiikkia, taidetta, keskusteluja, ulkoilmanäytöksiä ja ohjelmaa koko perheelle. Festivaali järjestetään 18.–21.8.2022.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.