EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.9.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Malevolent Creation (US), Omnivortex, Cryptic Hatred

Malevolent Creation (US), Omnivortex, Cryptic Hatred Liput

DEATH METALIN PIONEERI MALEVOLENT CREATION KAHDELLE KEIKALLE SUOMEEN

The Metal Commandments European Tour 2023 -kiertueen Helsingin keikka syyskuussa On The Rocksissa

Kolmetoista studioalbumia julkaissut floridalaisen death metalin pioneeri Malevolent Creation soittaa syyskuun lopussa keikat Helsingin On The Rocksissa ja Tampereen Yo-talolla. Helsingissä julma metalli raikaa keskiviikkona 27.9 ja Tampereella seuraavana päivänä torstaina 28.9. 

Vuonna 1987 perustettu yhtye on levyttänyt maailman suurimmille metalliyhtiöille Roadrunnerille, Nuclear Blastille ja Century Medialle, kokenut kymmeniä soittajien vaihdoksia sekä menettänyt alkuperäisen solistinsa Bret Hoffmanin syövälle. Nykyinen keulahahmo, kitaristi-laulaja Deron Miller liittyi bändiin vuonna 2022 ja on aiemmin vaikuttanut vaihtoehtometallia ja stoneria yhdistäneessä CKY-yhtyeestä.

Helsingissä Malevolent Creationille lämmittelee lauteet juuri Wacken Open Airissa voittoisan keikan heittänyt, Suomen Wacken Metal Battlen voittanut teknisen deathin lähettiläs Omnivortex. Yhtyeen käsittelyssä perinteinen death metal kaartuu kiharalle, musisoinnin ollessa äkkiväärää, arvaamatonta ja vaarallista. Yhtyeen uusi levy "Circulate" julkaistaan aivan keikan kynnyksellä 29.9.

Illan avaa helsinkiläinen death metal -tulokas Cryptic Hatred, joka on jo ehtinyt kiertää Suomea muun muassa Lost Societyn kanssa. Yhtye on uniikki sekoitus Cannibal Corpsea ja suomalaista death metalia, ja energinen lavashow ei jätä ketään kylmäksi.

MALEVOLENT CREATION (US), Omnivortex, Cryptic Hatred
Ke 27.9.2023 Helsinki, On The Rocks

Liput: 
ennakkoon Tiketistä 22 € 
ovelta 25 €, mikäli jäljellä

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 27.9.2023 19:00.