EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.1.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Malady, Pekka Laine & The Enchanted

Malady, Pekka Laine & The Enchanted Liput

Malady juhlii uutta levyä, Pekka Laine & The Enchanted esiintyy ensi kertaa Helsingissä

Kotimaisen progressiivisen rockin kenties merkittävin retrofuturisti Malady julkaisee kolmannen levynsä Aina vihantaa 10.12.2021. Levyn julkaisua juhlitaan tammikuun 15. Kuudes Linja -klubilla Helsingissä. Svart Recordsin julkaisema uusi albumi jatkaa yhtyeelle tärkeiden musiikillisten ja olemassaoloa pohtivien teemojen parissa. Yhtyeen aiemmat levyt Malady (2015, Svart Records) sekä Toinen toista (2015, Svart Records) ovat myyneet fyysiset painoksensa jo loppuun, ja niistä on muodostunut kotimaisen uuden progressiivisen rockin kulttiklassikoita. Uusi albumi on edeltäjään hienostuneempi ja yhtyeen soundi on jalostunut uudelle tasolle.

Illan toisena esiintyjänä nähdään kaksoiselämää viettävä Pekka Laine The Enchanted-yhtyeensä kera. Kaikki meistä tuntevat Laineen päiväminän, Yleisradiossa työskentelevän pitkän linjan radiojournalistin ja palkittujen dokumenttisarjojen tekijän. Mutta on olemassa hämärämpi puoli eli kitaristi ja musiikintekijä Pekka Laine, jonka ensimmäinen kiitelty soololevy The Enchanted Guitar of Pekka Laine, jonka Svart Records julkaisi maaliskuussa 2021. Kuudes Linja tarjoaa mahdollisuuden nähdä harvoin esiintyvän Pekka Laine & The Enchantedin ensi kertaa Helsingissä.

Malady: Alavan vaara (Official audio)
Pekka Laine: Déjá Vu (Official video)

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 15.1.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot