EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.8.2020  /  Monaco Nightclub  /  Lohja

Mäkki

Mäkki Liput

Kaiken tarpeellisen Mäkistä kertoo se, että hänen tuotantoaan on kuunneltu pelkästään suoratoistopalvelu Spotifyn kautta yli 100 miljoonaa kertaa. Räppärin suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. platinaa saavuttaneet biisit kuten Sun Kyydissä, Pakastin, Muistikuvien Vanki, Mixet Tahdo, Satamiljoonaa Kertaa sekä Kalenteris Tyhjää. Suomen kuunnelluimpiin rap-artisteihin lukeutuva Mäkki on singleillä, albumeilla ja vierailuilla saavuttanut yhteensä kiitettävät 30 kulta, 18 platina, sekä 4 tuplaplatinalevyä.

Uunituore Drop It -single istuu täydellisesti loppukesään ja antaa esimakua syksyllä julkaistavalta albumikokonaisuudelta. Mäkki kuvailee menevän kappaleen tuotantoa seuraavasti: "Isona twerk, bounce ja dancehall -soundien diggarina halusin jatkaa sinkkujulkaisujen tiputtelua edellisten tunnelmissa, mulla on yli 10 vuoden dj-tausta yökerhoissa ja reggaeton- ja karibian rytmit on aina olleet iso juttu mulle." Aktiivisen soolouran lisäksi Mäkki pyörittää omaa Katutaso Äänite -levymerkkiään.

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/monacolohja


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00