EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.8.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Majesties, Refugees, E. Sydänpuu & Mustat Maijat

Majesties, Refugees, E. Sydänpuu & Mustat Maijat Liput

Kesällä 2021 helsinkiläinen Majesties suuntasi Lappeenrannan Crane Studioon äänittämään kokopitkän debyyttinsä!

Wind Cries In The Scarlet Night näkee päivänvalon 22.7. vinyylipainoksena sekä suoratoistoissa! Yhdeksän kappaletta eri tyylejä sekoitettu vankaksi kokonaisuudeksi, kiteyttäen Majestiesin selkärangan ja sielun. 2018 vuoden nurkilta päästy tähän hetkeen. Levyllä kuuluu roots rock’n’rollin vaikutus entisajoilta aina nykypäivään asti. Omaperäiset sävellykset erottuvat mistä tahansa tänä päivänä kuultavasta rock’n’roll -musiikista, jonka rytmeistä Majesties tekee omansa.

Tule kanssamme juhlimaan levyn julkaisua elokuussa Helsingin Bar Looseen. Let’s make this a true god damn special!

Mukana illassa:

E. Sydänpuu & Mustat Maijat

E. Sydänpuu & Mustat Maijat on tuore tänä vuonna perustettu vaihtoehtovivahteinen poprock-yhtye, joka omien sanojensa mukaan edustaa "skandinaavista betonimelankoliaa", viitaten vuosituhannen alun (kotimaisen) populaarimusiikin soundiin. Maijojen estetiikka kääntyy mykkäelokuvien, 1970-luvun glamin ja sirkuksen puoleen, joten jos soitto ei suju niin ainakin kelpaa katsoa. Bar Loose tulee olemaan Sydänpuun ja Mollamaijonen debyyttikeikka (Pietarissa piti soittaa kesäkuussa, mutta se nyt peruuntui syystäkin). Juuri studioon menevä yhtye julkaisee ehkä jotain loppuvuoden puolella, jos kehtaa.

Facebook


Instagram


Refugees


Syntyi vuonna 2019 Vantaan työmaakontissa. Ryömi Helsingin kaduilla 2020–2021. Koki jälleensyntymisen, äänitti ensimmäisen levynsä ja julkaisi sen vuonna 2022. Refugees on alku, loppu, kaaos ja uudelleensyntymä. Ikuisesti jumissa menneillä vuosikymmenillä, mutta silti edellä aikaansa. Aina skidisti epävireessä, mutta silti tiukin liveshow. Jos ei tiukin, niin vähintään sekavin. Debyyttialbumi I Started A Tragedy (That I Couldn’t Resist) julkaistiin viime huhtikuussa kaikissa isoimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Fyysiseen versioon ei riittäneet rahat, koska sielu ei mennyt kaupaksi. Tule todistamaan Refugees ennen kuin kaupat syntyvät ja bändi on pilalla.

YouTube


Facebook


Instagram


Aikataulu:

20.30 ovet
20.45 E. Sydänpuu & Mustat Maijat
21.30 Refugees
22.15 Majesties

P.S. Aikataulu on tiukka, joten don't be late!

See ya at the show!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 10 €, jos jäljellä.