EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.11.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Maj Karma & Rytmihäiriö - "Sakara Night"

Maj Karma & Rytmihäiriö -

Ladataan…

Maj Karman tuorein levy "101 tapaa olla vapaa" näki päivänvalon huhtikuun alussa. Kesän yhtye on kiertänyt festareita ja syksyllä soitetaan klubeilla. Rytmikorjaamolla Maj Karmaa kuullaan 9. marraskuuta.

 

Levyn arvio Soundissa löytyy täältä.

 

Illan aikataulu:

klo 20:00 ovet
klo 20:45 Pensalenkkarit
klo 21:30 Rytmihäiriö
Klo 22:15 Pyhät Pojat
Klo 23:00 Maj Karma

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen."

Menu:

Varickon uuniperuna bufeesta löytyy isoja folioituja uuniperunoja, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, kaali-fenkolisalaattia, juustoraastetta ja meillä tehtyä tzatzikia.

 

L, G, (M)