EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.11.2023  /  Raahesali  /  Raahe

Maisteri Molton Sävelsoppa!

Maisteri Molton Sävelsoppa! Liput


Maisteri Molton Sävelsoppa!

Maisteri Molton albumi Sävelsoppa soi nyt digijulkaisuna ja omalaatuinen musiikinopettaja kiertää esittämässä laulujaan ympäri Suomen. Maisteri Molto on pakannut mukaansa soittimien lisäksi sävelsoppakattilan ja sävelsalkkuja, joista löytyy erikoisia vihjeitä lauluista. Konsertissa kuullaan Pikku Kakkosesta tuttuja kappaleita uusin sovituksin sekä uutta materiaalia Sävelsoppa -albumilta.


Maisterilla on mukana tutut puhallinsoittimensa klarinetti, bassoklarinetti, tenorisaksofoni ja nokkahuilu. Lisäksi konsertissa kuullaan huippumuusikoiden soittamana viulua ja sähkökitaraa. Konsertti on vuorovaikutteinen, joten yleisö saa kuuntelemisen lisäksi halutessaan laulaa, rytmitellä ja liikkua konsertin aikana. Laulujen koreografiat ovat tanssinopettaja Niina Mannisen tekemiä ja näitä lapsille sopivia liikkeitä voi tanssia oman paikan edessä. Konsertissa
myös aikuinenkin saattaa oppia uusia asioita musiikista.


Maisteri Molto on omalaatuinen musiikinopettaja, jossa on ripaus klovnia ja hyppysellinen kapellimestaria. Hän rakastaa musiikkia ja on vahvasti tunteidensa vietävänä. Joskus tunteenpurkaukset saattavat vaikuttaa uhmaikäisen kiukuttelulta, mutta onneksi ne menevät nopeasti ohi ja jälleen musiikki soi. Maisteri Molto rakastaa mielikuvituksellisia pukuleikkejä ja muusikot saavat päällensä omintakeisia luomuksia. Sävelsoppa -konsertin käsikirjoituksessa
löytyy uutta, mutta myös tuttuja elementtejä on mukana. Nukahtaako maisteri Molto jälleen kesken konsertin? Miksi Itämeren kala on sävelsalkussa? Tule katsomaan ja kokemaan Sävelsoppa -show! Esitys kestää 45 minuuttia ja sen jälkeen voi halutessaan jäädä juttelemaan Maisteri Molton kanssa.

Käsikirjoitus: Isa-Eerika Lehto
Musiikin sävellys ja sanoitus: Isa-Eerika Lehto
Tanssien koreografiat: Niina Manninen

Kesto: 45 minuuttia.

Liput (sis. palvelumaksun):
- 10 € peruslippu
- 35 € perhelippu: myynnissä vain Raahesalin lipunmyynnissä
- vammaisavustajille ilmaislippu

Järj Raahen kaupungin kulttuuripalvelut

 

Facebook-tapahtuma

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00
Ovet klo 14:00

Esityksen kesto noin 45 min.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Myynti loppuu 25.11.2023 15:00.