EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.1.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Maija Vilkkumaa - Neverheard

Maija Vilkkumaa - Neverheard Liput

Ladataan…

Lauantai 19.1.2019 Tavastia on Vilkku-Maa koko illan - Maija Vilkkumaa bändeineen tekee siellä 2 keikkaa.

Ensimmäinen niistä alkaa klo 17 ja on nimeltään Neverheard - se on intiimi jutusteleva keikka, jossa ei kuulla yhtäkään superhittiä mutta sitäkin enemmän harvoin kuultuja Maija Vilkkumaa -biisejä. Ensimmäiselle keikalle lippuja myydään vain rajoitettu määrä, jotta tunnelma pysyy olohuonemaisena.

"Meiltä on pitkään toivottu keikkaa, jossa soitettaisiin niitä biisejä joita ei yleensä soiteta. 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätimme täyttää tämän toiveen", kertoo Maija. "Tää on jännittävää ja aivan mahtavaa! En ole varmaankaan koskaan aikaisemmin vetänyt sellaista omaa keikkaa, jossa ei kuultaisi isoja yleisönsuosikkibiisejä. Se on tavallaan hassua, sillä itselläni on useita suosikkilevyjä, joista kuuntelen enemmän niitä albumiraitoja kuin sinkkuja. Uskon, että Neverheard-keikasta tulee epämuodollinen, lämmin ja erittäin intensiivinen retki rinnakkaisuniversumiin. Toisaalta on ihan mahtavaa sitten sen jälkeen räjäyttää isosti Satumaa-keikalla!", sanoo Maija Vilkkumaa.

 

www.facebook.com/maijavilkkumaa/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:30

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.