EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.3.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Maija Vilkkumaa - EI 20v -juhlakeikka

Maija Vilkkumaa - EI 20v -juhlakeikka Liput

Maija Vilkkumaan "EI"-albumi julkaistiin 07.03.2003. Albumin 20 vuoden merkkipaalun sekä artistin juhlavuoden kunniaksi levy esitetään alusta loppuun lähes alkuperäisellä levytyskokoonpanolla keskiviikkona 8.3.2023 Tavastia-klubilla. Keikka tulee olemaan ainutlaatuinen tilaisuus kuulla legendaarisen "EI"-albumin hitit yhden illan aikana!

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 44 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 8.3.2023 19:00.