EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.2.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Maija Vilkkumaa, Dino Mansik

Maija Vilkkumaa, Dino Mansik Liput

Ladataan…

2000-luvun kotimaisen rockin isoimpiin nimiin lukeutuva Maija Vilkkumaa julkaisi vuonna 2017 "Joku muu, mikä" - EP:n, jolla hän teki irtiottoa vanhaan soundiinsa. EP:llä leikiteltiin tanssittavien elektrorytmien kanssa ja esiteltiin muutenkin uusia puolia lauluntekijästä.

www.maijavilkkumaa.fi

Illan avaa Dino Mansik.

Dino Mansik on suomenkielellä laulava turkulais-helsinkiläinen dream-pop duo, joka yhdistelee musiikissaan puoleensavetäviä popkoukkuja, sävykkäitä äänimaisemia sekä elokuvallista tunnelmointia. Keikoilla nelihenkiseksi laajeneva yhtye soitti debyyttikeikkansa syksyllä 2018 Superwood Festivalilla. M.dulorille levyttävä yhtye on julkaissut kolme singleä; "Tämä tunne mistä tiedän onko totta", "Ihmeellinen timantti" sekä joulukuun alussa julkaistu "Iso ja tuntematon". Dinot työstävät parhaillaan materiaalia esikoislevylleen samalla keikkaillen. Oli kyse toiveikkaasta herkistelystä, elektronisesta tyylittelystä tai tanssijalkaakin vipattavasta jysäytyksestä - Dinoilla on keikkapaketissaan näitä kaikkia

Illan aikataulu:
20:00 ovet
21:15 Dino Mansik
22:15 Maija Vilkkumaa

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

Varickon Burger bufeesta löytyy Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipuli-sämpylöitä, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, juustoraastetta ja ranskalaisia/bataattiranskalaisia.

L, M, (G)

Hinta 15 €/hlö

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.