EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.1.2020  /  Suomenlinna  /  Helsinki

Magnesia Winter Getaway

Magnesia Winter Getaway Liput

Koe Magnesian taika nyt ensimmäistä kertaa talvella! Magnesia Winter Getaway on päiväretriitti, joka tarjoaa inspiraatiota uuteen vuoteen. Jooga, musiikki, tanssi, hengitys, hemmottelu, tuoksut, itsensä äärelle pysähtyminen ja sydämellinen seura tarjoavat reseptin, jolla kohottaa elinvoimaa vuoden pimeimpänä aikana.

Magnesia Winter Getaway koostuu Magnesiasta tuttujen jooga- ja hyvinvointiohjaajien sekä muusikkojen koostamasta viidestä, elämyksellisestä ohjelmanumerosta sekä oheisohjelmasta. Kaikki osallistujat pääsevät kokemaan kaikki ohjelmanumerot ja varaamaan etukäteen paikan tunneille itselle sopivaan aikaan.

Magnesia Winter Getaway järjestetään Suomenlinnan upeimmissa juhlatiloissa Tenalji von Fersenissä ja Myllysalissa sekä niitä yhdistävässä Korppukuivaamon käytävässä. Nenää ei siis tarvitse laittaa ulos pakkaseen päivän aikana - jos et sitä halua! Vapaa-aikana voit herkutella, levätä, ulkoilla, kohdata ihmisiä tai tutustua oheisohjelmaan.

Winter Getawayihin mahtuu vain 240 osallistujaa, joten varaa oma paikkasi pian!
Lipunoston yhteydessä saat linkin varausjärjestelmään.

Lue lisää ohjelmasta, aikataulusta ja ohjaajista: magnesiafestival.com

Magnesia Facebook
Magnesia Instagram

www.magnesiafestival.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 11:00-20:00
Myynti loppuu 18.1.2020 11:00.
Suomenlinna
00190, Helsinki