EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 30.7. - Su 1.8.2021  /  Suomenlinna  /  Helsinki

Magnesia Festival 2021

Magnesia Festival 2021 Liput

Magnesia Festivalia ei järjestetä kesällä 2020

Valitettavasti emme voi kokoontua juhlistamaan yhdessä elämää viidennen Magnesia Festivalin merkeissä Suomenlinnaan 31.7.-2.8.2020. Hallitus linjasi viime viikolla, että yli 500 hengen kokoontumiset ovat kiellettyjä heinäkuun loppuun asti COVID-19 tilanteen takia ja elokuun rajoituksista saamme tietoa vasta kesäkuussa. Tämän tilanteen valossa, emme voi järjestää Magnesia Festivalia tänä kesänä. Se olisi liian iso riski sekä Magnesia-yhteisön hyvinvoinnin että Magnesian tulevaisuuden kannalta.

Jos haluat tukea Magnesian sydänlähtöistä missiota ja tulevaisuuden tapahtumien järjestämisestä, voit jättää ostetun lipun voimaan, lippusi käy sellaisenaan Magnesia Festivalille 2021. Tämä vaihtoehto olisi meille mieluisin ja auttaisi meitä haastavassa tilanteessa.

Neuvottelemme ohjaajien ja esiintyjien kanssa ja tiedotamme ensi vuoden festivaalin ohjelmasta myöhemmin.

Voit myös palauttaa lippusi Tikettiin 30.6.2020 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Perutun tapahtuman lipunpalautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.

Magnesia Festival 2021 lipunmyynti käynnistyy syksyllä.

____________________________________________

 

MAGNESIA FESTIVAL - KESÄN TUNNELMALLISIN VIIKONLOPPU SUOMENLINNASSA 30.7.-1.8.2021

Magnesia - Heartful Island Festival järjestetään viidettä kertaa 30.7-1.8.2021 Suomenlinnassa entistä suuremmissa ja sielukkaammissa tiloissa.

Magnesia Festival on kolmen päivän elämys, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Magnesia on kaupunkifestivaali saaristoluonnon keskellä, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä!

Kolmen päivän lipun hintaan sisältyy:

✧ Kaikki Magnesia Festivalin tunnit ja workshopit jonotusperiaatteella, tiloihin mahtuu 60-200 ihmistä.
✧ Koko festivaalin musiikkitarjonta
✧ Oheisohjelma festivaalialueella

 

✧ OHJELMA ✧

Kolmen elämyksellisen Magnesia-päivän aikana voit muun muassa joogata ja meditoida, osallistua luoviin ja hyvinvointia edistäviin workshopeihin, kuunnella voimauttavia keskusteluita ja luentoja, tanssia tai vain hengata ja nauttia musiikista, ruoasta ja juomasta. Kaikille kolmelle päivälle riittää ohjelmaa kaikentasoisille liikkujille, itsensä kehittäjille sekä elämästä nautiskelijoille.

Festivaaliviikonloppua sulostuttavat lisäksi upeat artistit ja dj:t, jotka laittavat festariväen tunnelmoimaan ja tanssimaan. Magnesian ohjelma julkaistaan kevään 2020 aikana.

✧ SUOMENLINNA ✧

15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin kauppatorilta sijaitsee Suomenlinna, joka on Unescon maailmanperintökohde ja suomalaisille rakas kansallisaarre - tuttu elämyskohde kaikenikäisille. Suomenlinna koostuu seitsemästä eri saaresta. Magnesia Festivalin sydän Suomenlinnassa on telakka-alueen ja Susisaaren ruokalan ympäristössä, mutta upeita workshop-tiloja ja ohjelmaa löytyy ympäri Suomenlinnan. Tilat ovat entistä suuremmat, uutuutena mm. Suomenlinnan suurimmat juhlatilat Tenalji von Fersen, Pirunkirkko ja Myllysali.

✧ Magnesia Festival sai kesällä 2019 ihmisten sydämet sykkimään:

"Tuhannet kiitokset unohtumattomasta kokemuksesta! Oli aika Magnesiaa ennen ja nyt värikkäämpi, lämpimämpi ja läheisempi aika Magnesian jälkeen. Ensi vuotta odottaen ja valoa maailmaan lähettäen!"

"Lähdimme festivaaleille ensimmäistä kertaa tietämättä kunnolla mitä odottaa. Palasimme viikonlopun jälkeen kotiin sydän auki ja rakkautta tulvillaan. Saimme monta inspiraatiota ja tämän viikonlopun voimalla pysymme juurevasti maassa ja liehumme oksien lailla vapaasti myös pitkälle syksyyn kaiken arjenkin keskellä."

"Magnesia Festival on taianomainen kokemus, missä keho ja mieli eheytyy uskomattomalla tavalla, kokien joka kerta jotain uutta ja upeaa."

Facebook
Instagram

www.magnesiafestival.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rannekkeen saa noudettua lippua vastaan rannekkeennoutopisteestä festivaalialueelta sekä mahdollisesti ennakkonoutopisteestä.

Rannekkeen noudosta sekä ennakkonoudosta tiedotetaan Magnesian nettisivuilla sekä some-kanavissa.

3 PÄIVÄÄ + Magnesia Winter Getaway sisältää:

✧ Kaikki Magnesia Festivalin tunnit ja workshopit jonotusperiaatteella, tiloihin mahtuu 60-200 ihmistä.
✧ Koko festivaalin musiikkitarjonta
✧ Oheisohjelma festivaalialueella
✧ Pääsyn Magnesia Winter Getawayhin

Säilytäthän lippusi kesän Magnesia Festivalille!

Suomenlinna
00190, Helsinki