EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.7. - Su 1.8.2021  /  Suomenlinna  /  Helsinki

Magnesia Festival 2021

Magnesia Festival 2021 Liput

Magnesia Festival ei toteudu vuonna 2021. Tilalla järjestetään Magnesia Summer Days 29.7.-1.8.2021.

Jos sinulla on voimassa oleva lippu Magnesia Festivaliin 2020 tai 2021, ota yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun hei@tiketti.fi tai puh. 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm) ma-pe klo 9-19, la 11-19 lippusi vaihtamiseksi haluamaasi Magnesia Summer Days -minifestariin / -minifestareihin. Otathan yhteyttä viimeistään 28.7.2021. Jos rahaa jää yli, saat Tiketin Magnesia-lahjakortin, joka käy tuleviin Magnesia-tapahtumiin.

Voit myös vaihtaa koko lipun lahjakortiksi tai palauttaa lipun täyttämällä palautuslomakkeen osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 14.8.2021 mennessä.

Magnesia Festivalin 2020 tai 2021 lippu ei käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan.

Järjestäjän terveiset:

"Hei ihana Magnesia-lipunostaja,

Meillä on Sinulle isoja uutisia! Magnesia Festival uudistuu tänä kesänä ja pääsemme vihdoin kohtaamaan toisiamme. Perinteisen festivaalin sijaan järjestetään Magnesia Summer Days -tapahtuma 29.7. - 1.8. Suomenlinnassa, Kustaanmiekan henkeäsalpaavissa maisemissa. Kyseessä on ajan henkeen sopiva ulkotapahtuma, joka koostuu 11 uniikista minifestarista. Minifestareihin myydään erikseen lippukiintiö, joka varmistaa turvalliset kohtaamiset.

Kiitos kun olet tukenut Magnesiaa ostamalla festivaalilipun vuodelle 2020 tai 2021. Voit vaihtaa lippusi Magnesia Summer Days -minifestarilippuun tai -lippuihin (riippuen siitä, mikä summa sinulla on maksettuna). Yli jäävä summa vaihdetaan lahjakorttiin, jonka voit käyttää Tiketissä tuleviin Magnesia tapahtumiin. Voit myös vaihtaa koko summan Magnesia-lahjakorttiin tai palauttaa lippusi.

Toimi näin:

Jos haluat itsellesi minifestarilipun, ota yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun 28.7.2021 mennessä hei@tiketti.fi tai puh. 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm) ma-pe klo 9-19, la 11-19 lippusi vaihtamiseksi haluamaasi minifestariin / minifestareihin. Huomaathan, että kannattaa toimia mahdollisimman pian, sillä minifestarit saattavat myydä loppuun.

Ohjelmaan voi tutustua osoitteessa magnesiafestival.com/summerdays.

Voit palauttaa lipun tai vaihtaa koko lipun lahjakortiksi 14.8.2021 mennessä täyttämällä palautuslomakkeen osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

Rakkain terveisin,
Magnesia-tiimi"

***

MAGNESIA FESTIVAL - KESÄN TUNNELMALLISIN VIIKONLOPPU SUOMENLINNASSA 30.7.-1.8.2021

Magnesia - Heartful Island Festival järjestetään viidettä kertaa Suomenlinnassa entistä suuremmissa ja sielukkaammissa tiloissa.

Magnesia Festival on kolmen päivän elämys, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Magnesia on kaupunkifestivaali saaristoluonnon keskellä, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä!


OHJELMA

Kolmen elämyksellisen Magnesia-päivän aikana voit muun muassa joogata ja meditoida, osallistua luoviin ja hyvinvointia edistäviin workshopeihin, kuunnella voimauttavia keskusteluita ja luentoja, tanssia tai vain hengata ja nauttia musiikista, ruoasta ja juomasta. Kaikille kolmelle päivälle riittää ohjelmaa kaikentasoisille liikkujille, itsensä kehittäjille sekä elämästä nautiskelijoille.

Festivaaliviikonloppua sulostuttavat lisäksi upeat artistit ja dj:t, jotka laittavat festariväen tunnelmoimaan ja tanssimaan. Magnesian ohjelma julkaistaan kevään 2021 aikana.

SUOMENLINNA

15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin kauppatorilta sijaitsee Suomenlinna, joka on Unescon maailmanperintökohde ja suomalaisille rakas kansallisaarre - tuttu elämyskohde kaikenikäisille. Suomenlinna koostuu seitsemästä eri saaresta. Magnesia Festivalin upeita workshop-tiloja ja ohjelmaa löytyy ympäri Suomenlinnan, uutuutena mm. Suomenlinnan suurimmat juhlatilat Tenalji von Fersen, Pirunkirkko ja Myllysali.


✧ Magnesia Festival on saanut aina ihmisten sydämet sykkimään:

"Tuhannet kiitokset unohtumattomasta kokemuksesta! Oli aika Magnesiaa ennen ja nyt värikkäämpi, lämpimämpi ja läheisempi aika Magnesian jälkeen. Ensi vuotta odottaen ja valoa maailmaan lähettäen!"

"Lähdimme festivaaleille ensimmäistä kertaa tietämättä kunnolla mitä odottaa. Palasimme viikonlopun jälkeen kotiin sydän auki ja rakkautta tulvillaan. Saimme monta inspiraatiota ja tämän viikonlopun voimalla pysymme juurevasti maassa ja liehumme oksien lailla vapaasti myös pitkälle syksyyn kaiken arjenkin keskellä."

"Magnesia Festival on taianomainen kokemus, missä keho ja mieli eheytyy uskomattomalla tavalla, kokien joka kerta jotain uutta ja upeaa."

 

Facebook
Instagram

YouTube

www.magnesiafestival.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rannekkeen saa noudettua lippua vastaan tapahtumapaikalla tai etukäteen ennakkonoutopisteessä, jonka sijainti informoidaan myöhemmin. Tiedon löydät Magnesian nettisivuilta ja some-kanavista.

3 PÄIVÄÄ :
✧ Kaikki Magnesia Festivalin tunnit ja workshopit, tiloihin mahtuu 60-200 ihmistä. Osa sisällöstä on ennakkovarattavissa, osa jonotusperiaatteella (ennakkovarauksista lisää tietoa myöhemmin, Magnesia Festival ei takaa pääsyä kaikkiin mieleisiin ohjelmanumeroihin)
✧ Koko festivaalin musiikkitarjonta
✧ Oheisohjelma festivaalialueella

Säilytäthän lippusi kesän Magnesia Festivalille!

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Suomenlinna
00190, Helsinki