EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2. - Su 4.8.2019  /  Suomenlinna  /  Helsinki

Magnesia Festival 2019

Magnesia Festival 2019 Liput

MAGNESIA FESTIVAL - KESÄN TUNNELMALLISIN VIIKONLOPPU SUOMENLINNASSA 2.-4.8.2019

Magnesia - Heartful Island Festival järjestetään neljättä kertaa 2.-4.8.2019. Tapahtuma siirtyy Lonnasta Suomenlinnaan, jossa festivaalia odottaa paitsi Suomen kulttuuriaarre ja Unescon maailmanperintökohde, myös aiempaa isommat puitteet saaristoluonnon ja maagisten vanhojen tilojen suojissa.

Magnesia Festival on kolmen päivän elämys, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Magnesia on kaupunkifestivaali saaristoluonnon keskellä, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä!

Kolmen päivän lipun hintaan sisältyy:

✧ Kaikki Magnesia Festivalin tunnit ja workshopit
✧ Koko festivaalin musiikkitarjonta
✧ Oheisohjelma festivaalialueella
✧ Mahdollisuus tuoda mukana 1-2 alle 14-vuotiasta lasta sunnuntain perheworkshopeihin

✧ OHJELMA ✧

Kolmen elämyksellisen Magnesia-päivän aikana voit muun muassa joogata ja meditoida, osallistua luoviin ja hyvinvointia edistäviin workshopeihin, kuunnella voimauttavia keskusteluita ja luentoja, tanssia tai vain hengata ja nauttia musiikista, ruoasta ja juomasta. Kaikille kolmelle päivälle riittää ohjelmaa kaikentasoisille liikkujille, itsensä kehittäjille sekä elämästä nautiskelijoille.
Festivaaliviikonloppua sulostuttavat lisäksi upeat artistit ja dj:t, jotka laittavat festariväen tunnelmoimaan ja tanssimaan. Tutustu Magnesian 115+ workshopiin, 70 ohjaajaan ja ohjelma-aikatauluun: http://www.magnesiafestival.com/fi/ohjelma

✧ SUOMENLINNA ✧
15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin kauppatorilta sijaitsee Suomenlinna, joka on Unescon maailmanperintökohde ja suomalaisille rakas kansallisaarre - tuttu elämyskohde kaikenikäisille. Suomenlinna koostuu seitsemästä eri saaresta. Magnesia Festivalin sydän Suomenlinnassa tulee olemaan telakka-alueen ja Susisaaren ruokalan ympäristössä, mutta upeita workshop-tiloja ja ohjelmaa löytyy ympäri Suomenlinnan.

✧ Magnesia Festival sai kesällä 2018 ihmisten sydämet sykkimään:

"Kerrassaan sydämellinen, ainutlaatuinen tunnelma. Normifestareilta joutuu usein toipumaan sohvan pohjalla useamman päivän ajan, kun taas Magnesian jäljiltä olo on yhtä aikaa suunnattoman energisoitunut sekä rentoutunut vielä viikkoja tapahtuman jälkeen - saati sitten se ajatusten herättely, joka vaikuttaa vielä paljon pidempään."

"Magnesia tulee muuttamaan loppukesäsi! Se hyvä olo, mikä jäi festareiden jälkeen, oli sanoinkuvaamaton. Aito vapauden ja onnellisuuden tunne täytti minut. A true happy place for me."

"Missään muualla en ole tavannut yhtä ihania, lämpimiä ja sydämellisiä ihmisiä kuin Magnesiassa."

"Ihastuttava ja hyväntuulinen tapahtuma jossa oli lämminhenkinen ja levollinen energia! Oli ihanaa nauttia taitavien ohjaajien workshopeista, syödä hyvää ruokaa ja tanssia kesäyössä. Tulin yksin, mutta silti päivä oli täynnä mukavia kohtaamisia. Suosittelen!"

www.magnesiafestival.com

Facebook-tapahtuma

Magnesia Festival 2018 Aftermovie

www.magnesiafestival.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rannekkeen saa noudettua lippua vastaan rannekkeennoutopisteestä festivaalialueelta sekä mahdollisesti ennakkonoutopisteestä.

Rannekkeen noudosta sekä ennakkonoudosta tiedotetaan Magnesian nettisivuilla sekä some-kanavissa.

Magnesia Festival 3 pv + Float Kallion kellunta (arvo 67€):
- Saat Float Kallion kelluntalahjakortin sähköpostilla. Lisätietoja Float Kalliosta floatkallio.fi
- Lahjakortti on voimassa 1 vuoden
- Lippuja myynnissä rajoitetusti!
- Lipunostajien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle lahjakorttien lähetystä varten.

Suomenlinna
00190, Helsinki