EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Made In Iron + special guests Alcoholica (Kill 'em All) & Uudo Armeijan Leivissä

Made In Iron + special guests Alcoholica (Kill 'em All) & Uudo Armeijan Leivissä Liput

MADE IN IRON TUO IRON MAIDENIN SEINÄJOELLE SYYSKUUSSA!

Mainetta jo vuosia ympäri Suomen niittänyt Iron Maiden -tribuuttiyhtye Made In Iron saapuu huudattamaan Seinäjoen Rytmikorjaamon Maiden-päitä tulevana syksynä. Made In Ironin kippari Juha Saunala kertoo lisää yhtyeen meiningistä: "Iron Maiden buumi tuntuu olevan taas kuumimmillaan Suomessa heidän Tampereen konserttiensa jälkeen jos nyt koskaan on mihinkään hiipunutkaan mutta että tähän kysyntään ja kyltymättömään janoon vastaa välillä vuosia nukkunutkin mutta nyt aktiivisempi kuin koskaan MADE IN IRON. Vuonna 2005 oli ensimmäinen veto ja aina ollaan tätä tinkimättömästi tehty. Solistimme Erkki vetää niin suvereenisti että mun päässä Erkki (ketä olet kuullut mm. yhtyeissä KYPCK, Dreamtale, Tuiran Miliisi jne.. ) ja Bruce on sama tyyppi. Tervetuloa keikoille, ette tule pettymään..!! Up the Irons..!!"

MADE IN IRON (Iron maiden tribute since 2005)

Erkki Seppänen, voc
Juha Saunala, bass
Arto Pitkänen, drums
Joona Hokkanen, guitar
Mika Nevasaari, guitar

MADE IN IRON @ Leipätehdas, Vaasa 2019: https://www.youtube.com/watch?v=hH6Wm8DOkuk
MADE IN IRON @ Hullupullo, Vaasa 2007: https://www.youtube.com/watch?v=CiRTW3WROOA

ALCOHOLICA

Alcoholica soittaa 20 vuoden kokemuksella timanttisia Metallica-covereita. Tällä Rytmikorjaamon keikalla luvassa harvinainen läpiluenta Kill 'em All -albumista, jota ei kannata missata! Tamperelaisbändi tietää miten pistetään pystyyn kunnon bileet ja kuten arvaatte, biisimateriaalista hommat ei jää kiinni.

UUDO ARMEIJAN LEIVISSÄ

Vuonna 2007 perustettu, erittäin harvoin keikkaileva Uudo Armeijan Leivissä on tamperelainen sekä ammatti- että amatöörimuusikoista koostuva Accept-tribuuttibändi. Fanipohjalta kootun ryhmän keikkasetti on rajattu Acceptin kultakauden, eli 1980-luvun alkupuolen tuotantoon painottuen klassikkolevyyn Metal Heart.

Humoristisesta nimestään huolimatta Uudo Armeijan Leivissä ei ole mikään pelleilyparodia, vaan kunnianosoitus kaikkien aikojen parhaalle saksalaiselle heavy metal -yhtyeelle. Kyseessä ei ole myöskään pelkkä imitaatioshow, vaikka huhujen mukaan bändin vokalisti kuulostaa parhaimmillaan enemmän Udo Dirkschneiderilta kuin Udo itse!

U.A.L:ssä vuonna 2023 vaikuttavat:

Uudo D.G. Unnötigbach (Jani Kemppinen), ”laulu"
Jörg Wolfmann (Arska Modig), Kitara & taustalaulu
Germann Scharf (Daffy Terävä), Kitara
Banal Schlampen (Jussi ”Syylä” Ojanen), basso & taustalaulu
Stefan Eberspärcher (Tomi Ylönen), rummut


Aikataulu:

20:00 ovet
20:45 Uudo Armeijan Leivissä
21:45 Alcoholica
23:00 Made In Iron


www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ikärajaton, tilassa on anniskelu.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa

Myynti loppuu 30.9.2023 20:00.