EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.5.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mysig: Maarit & Sami Hurmerinta, Antti Autio, Lasten Hautausmaa, Lake Jons, Eetu Viinikka & Varttuneet

Mysig: Maarit & Sami Hurmerinta, Antti Autio, Lasten Hautausmaa, Lake Jons, Eetu Viinikka & Varttuneet Liput

Olohuonemainen musiikki- ja ruokatapahtuma Mysig järjestetään viidettä kertaa Seinäjoen Rytmikorjaamolla lauantaina 9. toukokuuta 2020. Tapahtuman aikana Rytmikorjaamon sali muuttuu suureksi olohuoneeksi, missä artistien keikat päästään kokemaan läheltä. Hyvän tunnelman ja viihtyvyyden takaavat olohuonemainen sisustus, lämminhenkiset valot sekä muut visuaaliset elementit.

Ohjelmassa on luvassa tällä kertaa jopa viisi eri esiintyjää!
Tapahtumaa tähdittävät arkisen kauniilla ja kontrastisilla sanoituksilla tunnelmaa luova trio Eetu Viinikka & Varttuneet, omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan tunnettu Antti Autio, tyylitajuisella modernilla indie-folkillaan valloittava ja yksi kansainvälisestikin kiinnostavimmista suomalaisyhtyeistä Lake Jons, pitkän uran ja lukuisia hittejä tehnyt pariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta sekä melankolissävytteistä, tummanpuhuvaa rockia soittava Lasten Hautausmaa, joka tulee soittamaan akustisia sovituksia yhtyeen kappaleista.

Tärkeänä osana tapahtumaa on musiikin ja yleisen viihtyvyyden lisäksi laadukas kasvisruokatarjonta, mikä painottuu tällä kertaa erilaisiin Street food -annoksiin.

Keväällä on siis luvassa erikoiskeikkoja sekä maukasta ruokaa viihtyisässä olohuonemaisessa ympäristössä Rytmikorjaamolla!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.


Myynti loppuu 9.5.2020 18:00.