EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.5.2019  /  Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus  /  Muhos

Maarit ja Sami Hurmerinta

Maarit ja Sami Hurmerinta Liput

Ladataan…

Laulaja-lauluntekijä Maarit Hurmerinnan upea ura saa jatkoa uuden Sumuinen puutarha -levyn myötä. Albumi on Maaritin vuonna 1973 käynnistyneen uran kahdeksastoista studioalbumi.

Pitkällä urallaan Maarit ja Sami Hurmerinta ovat yhdessä luoneet soundimaailman, jonka tunnistaa välittömästi. Näin tälläkin kertaa; pari on tehnyt hienon ja täysipainoisen kokonaisuuden. Hurmerintojen tekemistä välittyvät suomalaisen musiikin parhaat puolet. Maaritin laulut ovat vaikuttavia ja Samin sovitukset hipovat omassa lajissaan täydellisyyttä.

Levyllä soittavat muusikot ovat parasta kotimaista laatua. Sama pätee tekstitaitureihin, joista mainittakoon Maaritin ohessa (muun muassa komea omakohtainen laulu Kaarina), luottosanoittaja Heikki Salo (hauska Toiset tytöt, toiset pojat) sekä Edu Kettunen. Kettusen sanoittama ja Sami Hurmerinnan säveltämä Taivaan pisaroita kuuluu levyn ehdottomiin helmiin. Sumuinen puutarha -levyn nimikappaleen teksti on poikkeuksellisen hienoa Kauko Röyhkää. Sumuinen puutarha on levy, joka vaatii kuuntelua, mutta sen jälkeen se antaa paljon.

www.muhos.fi/liikunta-ja-vapaa-aika/kulttuuri/koivu-ja-tahti-kulttuurikeskus/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet 15 min ennen esityksen alkua

Koivu ja tähti -kulttuurikeskus on elävä tapahtumapaikka Muhoksella, osoitteessa Muhostie 2.

Kulttuurikeskuksessa sijaitsee Muhoksen kirjasto, näyttelytila, kirjakahvila Joviaali sekä auditorio. Koivu ja tähti -kulttuurikeskuksessa järjestetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä, elokuvanäytöksiä, konsertteja sekä tanssin että teatterin esityksiä. Koivu ja tähti -kulttuurikeskus tavoittaa päivittäin noin 400 kuntalaista.

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2, 91500, Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus