EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Maaria & Pauliina Kokkonen

Maaria & Pauliina Kokkonen Liput

Maaria & Pauliina Kokkonen Bar Loosessa!

PAULIINA KOKKONEN DUO

Illan avaa Pauliina Kokkonen Duo, joka vie kuulijansa eteerisen ja tunteellisen nykypopin maailmaan. Tekstit liikkuvat epätäydellisessä rakkaudessa ja romanttisissa harhoissa ja levyltä tuttu elektroninen saundimaailma muuntuu Loosen lavalla intiimiksi ja herkäksi, mutta samalla voimakkaaksi piano-lauluversioinniksi. Kokkosen lisäksi duossa esiintyy Tapio Viitasaari (mm. Team Play, Anna Järvinen, Mikko Joensuu), jonka kanssa hän on myös ideoinut, sanoittanut ja säveltänyt kaikki kappaleet.

Pauliina Kokkonen julkaisi ajattoman soolodebyyttinsä "Valveilla" keväällä 2019. Albumi valittiin Radio Helsingin viikon levyksi ja se vei tekijänsä pitkälle kiertueelle ympäri Suomen tunnetuimpia klubeja (mm. Tavastia, Lutakko, Olympia, Dynamo, 45 Special, G Livelab) kuin myös festareille Ruisrockista Provinssiin ja Ilosaaresta Uuteen Tampereeseen. Turun Sanomat nosti Kokkosen keikan Ruisrockissa yhdeksi viikonlopun helmistä.

Scandinavian Music Groupin ja monen muun kokoonpanon riveistä tuttu Kokkonen keskittyy tällä hetkellä toisen sooloalbuminsa tekemiseen, joten Loosen keikka on tämän kevään ainoa live-esiintyminen soolomateriaalin kanssa. Keikalla kuullaan ensimmäisen levyn kappaleiden lisäksi muutama maistiainen vielä julkaisemattomalta toiselta albumilta. Ja vaikka olet jonkun niistä saattanutkin jo kuulla keikoilla, on luvassa myös parin kappaleen ensiesitykset.

MAARIA

Maaria on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka nousee lavalle ensimmäistä kertaa bändinsä kanssa Loosen lavalla. Huhtikuussa ilmestyvän uuden singlen julkaisua juhlitaan Loosessa kuulemalla kappale ensimmäistä kertaa livenä sekä lisäksi kuulijat pääsevät nauttimaan ensi kertaa ensi vuoden alussa ilmestyvän albumin kappaleita bändin kanssa.

Lavalla nähdään Maarian kanssa luontevasti kitaristi/tuottaja Lasse Hukka, joka vastaa myös Maarian kanssa sävellyksistä sekä ohjelmoinnista. Bändin muut jäsenet ovat Suomen eturivin soittajiin kuuluvat Eliel Viitala (rummut) sekä Simo Saukkola (basso).

Musiikissa on kuultavissa vaikutteita mm. Iisalta, Veronica Maggiolta, Chisulta ja Mariskalta, jonka kanssa Maaria on myös kiertänyt Suomea osana artistin keikkakokoonpanoa.

Maaria eli Hanna-Maaria Tuomela on toiminut musiikkialalla jo pitkään. Laulajan valoisa ääni on monille tuttu mm. Cheekin Sä huudat -kappaleelta sekä X Factor Suomen toiselta tuotantokaudelta, jossa artisti ylsi omia kappaleitaan esittämällä kilpailun finaaliin asti. Tällä hetkellä Maaria viettää aikansa pääosin Itävallassa, jossa uudet laulut syntyvät keskellä musiikista sykkivää Wieniä.


www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 6.5.2023 20:30.