EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Maan Tomu, Superfjord

Maan Tomu, Superfjord Liput

Maan Tomu - Pumppu joka pumppaa dimensioomme soittovälineillään alkuvoimaista ja inhimillistä ääntä, kumartaen menneille vuosikymmenille sekä tuhansille, samalla tervehtien uusia torvifanfaarein tämän käsillä olevan hetken polttopisteestä.

Mihin sijoitumme olemassaolon aikajanalla? Virtaako olemuksemme ja mielemme syttymishetkestään lähtien jatkuvasti laajenevalla heiluriliikkeellä menneen ja tulevan välillä, tämän käsillä olevan hetken käydessä niiden kanssa jatkuvaa dynaamista vuoropuhelua, liikkeen kasvaessa loppujen lopuksi niin laajaksi, että blandaannumme jälleen osaksi ikuisuuden virtaa, niin ettei tästä tietoisuuden kiteytymästä ole enää mitään jäljellä?

Vai tapahtuuko tämä kaikki vain ja ainoastaan tässä ja nyt, niin ettei mitään muuta ole ikinä ollutkaan? Vai voiko olla niin että jossain käsityskykymme ylittävässä ulottuvuudessa sijaitsee jättimäinen kovalevy, jonne tallentuu koko maailmankaikkeutemme toilailut?

Vai onko niin ettei mikään koskaan alkanut, eikä mikään koskaan lopu ja mennyt, tuleva ja tämä hetki tapahtuvat koko ajan, meidän havainnoidessa kaikkea vain lineaarisen vajavaisesta inhimillisestä perspektiivistä?

Muun muassa näitä aiheita voimme pohtia yhdessä maan tomusta nousseiden olentojen ikuisesti muuntuvista jatkumoista syntyneiden sulosointujen maalatessa hetkellistä ääniraitaa tälle oudolle, elämäksikin kutsutulle, toden tuntuiselle simulaatiolle, jonka juuret yltävät aina kaikkeuden alkuun asti.

Superfjordin musiikissa kohtaavat spirituaalis-psykedeelinen rock, hypnoottiset rytmit sekä isolla pensselillä maalatut äänikanvaasit. Yhtyeen keikat ovat moniaistillisia seremonioita, joissa sävellettyjen biisien ja rohkean improvisoinnin välillä seikkaileva soitto kohtaa toistodelliset taustavisuaalit. Yleisöllä on mahdollisuus säätää tajunnan termostaattia ja puhdistua sielullisesti. Ja vaikkapa tanssia.

Kuuman livebändin maineessa olevan yhtyeen julkaisut – viimeisimpinä livelevy ’For The Moment, vol. 1’ (2020) sekä studioalbumi 'All Will Be Golden' (2018) ovat saaneet ansaittua huomiota sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa. Yhtye valmistelee tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa:
Esteetön sisäänpääsy Kuudennelle Linjalle tapahtuu Hämeentien puoleisesta sisäänkäynnistä. Tarkka osoite on Hämeentie 13 B (n. 50 metriä Siltasesta Hakaniemen suuntaan). Ovesta pystyy liikkumaan pyörätuolilla suoraan sisään ilman käännöksiä. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 1.6.2024 19:00.