EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.4.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Maajo feat. Ismaila Sané QOSQI & Minkki

Maajo feat. Ismaila Sané QOSQI & Minkki Liput

Suomalais-afrikkalainen Maajo sekä elektronista ja etno-vaikutteista tanssimusiikkia esittävä QOSQI & Minkki esiintyvät yhteisellä keikalla G Livelabissa huhtikuussa!

Maajo julkaisi kolmannen albuminsa Water of Life lokakuussa 2022 brooklynläisen Wonderwheel-levy-yhtiön kautta. Maajon tavaramerkiksi muodostunut omintakeinen afro-baleaarinen musiikki kohtaa pirskahduksia 80-luvun lopun ja 90-luvun alun fuusiosta, new agesta ja modern soulista. Yhtyeen elektroninen sointi liikahtaa askeleen kohti kypsempää, popimpaa ja orgaanista ilmaisua. Maajon albumi soi upeasti kuudella lauletulla kielellä. G Livelabin keikalla yhtyeen kanssa esiintyy myös senegalilaissyntyinen lyömäsoittaja/laulaja/tanssija Ismaila Sané!

Illan avaavat QOSQI ja Minkki, jotka tekevät harvinaisen yhteiskeikan G Livelabissa. QOSQIn musiikki on tanssimusiikkia, jossa Andien Charango, synteettiset melodiat ja orgaaniset biitit yhdistyvät hypnoottiseksi kudelmaksi. Ensimmäisen täyspitkän albumin “Fungi” julkaisi belgialainen Global Hybrid vuonna 2021. QOSQIn musiikkia on julkaistu myös Maajon kanssa samalla Wonderwheel-levymerkillä. Monissa vaihtoehtomusiikin projekteissa seikkaileva Minkki on julkaissut viime syksynä esikois-ep:n, ja vierailee myös QOSQILLAS ep:llä. Yhteiskeikalla tullaan kuulemaan taatusti ainutlaatuinen setti tanssittavia biittejä, kaikuja maailmalta ja kiehtovia vokaaleja.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 13.4.2023 18:00.