EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Klubi  /  Tampere

Maailmantango-festivaali 2019
Balkan Meets Slavic After Party! Jaakko Laitinen & Väärä raha, Liljan Loisto, Punch & Pravda (FIN/RUS)

Maailmantango-festivaali 2019 Liput

Ladataan…

Balkan Meets Slavic After Party:
Punch & Pravda (RU/FI), Liljan Loisto, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Dj Borzin

Venäläissyntyinen Punch (Alexey Antropov) ja Black Motor perustivat projektin nimeltä Pravda. Yhtyeen nimi juontaa juurensa neuvostoaikaisesta Pravda-sanomalehdestä (suom. Totuus). Bändin repertuaariin kuuluu venäjän- ja suomenkielisiä tangoja, foxtrottia, russobilly-musiikkia ja slaavilaisia katulaulutyylisiä kappaleita. Ripaskasta rumbaan, tangosta jenkkaan - Pravdan kansainvälisyyteen mahtuu paljon!

Liljan Loiston musiikissa yhdistyvät iloisesti kaksi musiikillisesta perinnettä, joiden fyysinen välimatka on vaatimattomat 10 000 kilometriä. Jamaikan reggaen ja karjalaisten kansanlaulujen välille on äkkiseltään hankala piirtää yhtäläisyysmerkkiä, mutta yllättävän letkesäti musiikkityylit sulautuvat Liljan Loiston käsittelyssä. Ja miksipä ei, molemmissa tyyleissä on kyse kaipuusta johonkin menetettyyn, jota ei enää ole olemassa.

Kuumista Lapland-Balkan -rytmeistään tunnettu Jaakko Laitinen & Väärä Raha on festivaalin vuotuinen vieras ja oleellinen osa maineikkaita Balkan-jatkoja. Yhtyeen musiikin päävaikutteet ovat Balkanin mustalaisrytmit, venäläiset romanssit ja vanhan liiton suomalainen iskelmä. Uusin levy Näennäinen toi bändin musiikilliseen maustehyllyyn vaikutteita Gruusiasta, Turkista, Kreikasta ja Lähi-Idästä. Luvassa on jälleen yllätyksiä ja taatusti riehakasta menoa, kun Balkan-jatkoilla tanssitaan aamuun asti.

Spotify
Maailmantango Facebook
Maailmantango Instagram
www.maailmantango.net

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.9.2019 21:00.