EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.9.2018  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Maailmantango-festivaali 2018
Kaikessa soi kaipaus -konsertti: Kalle Ahola, Ina Forsman, Bablo ja Uusi suomalainen tango-orkesteri

Maailmantango-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Kaikessa soi kaipaus -konsertissa kuullaan elämänmakuisia kappaleita onnesta ja sen menettämisestä. Kalle Ahola, Ina Forsman ja Bablo tulkitsevat sekä omaa tuotantoaan että lainakappaleita Uuden suomalaisen tango-orkesterin säestyksellä. Orkesterin kapellimestarina toimii viuluvirtuoosi Antti Heermann, joka on menettänyt sydämensä niin tangolle kuin jatsillekin. Luvassa on uusia, mielenkiintoisia sovituksia tutuista tangoista, blues- ja poprock-kappaleista.

Laulaja-lauluntekijä Kalle Ahola nousi suuren yleisön tietoisuuteen Don Huonot -yhtyeen karismaattisena keulakuvana ja julkaisi tänä keväänä seitsemännen sooloalbuminsa Valo jota hengitän. Ina Forsman on nuori blueslaulajatar, jonka sielukas ääni on hurmannut kuulijoita myös Yhdysvalloissa ja muualla Euroopassa. Bablo on pitkän linjan iskelmä- ja rocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. 

www.maailmantango.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.