EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.9.2018  /  Klubi  /  Tampere

Maailmantango-festivaali 2018
Balkan After Party: Maria Gasolina, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Vastavirta-orkesteri, Dj Wonderlust

Maailmantango-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Vastavirta-orkesteri

Vastavirta -orkesteri on järjestänyt vuosina 2014-16 biisintekoprojektin yhteistyössä Legioonateatterin ja Maailmantango-festivaalin kanssa. Kaihoa ja gangstaa -projektiin on kuulunut musiikkityöpajoja lähikirjastoissa ja avoin sanoitushaku. Orkesteri on valmistanut aiempina vuosina pajoista syntyneistä kappaleista konsertin festivaalin päätösklubille. Nyt kuullaan biisintekoprojektin helmiä eli herkkiä ja rosoisia sanoituksia sovitettuina sekä nykytangoiksi että meneviksi jytäbiiseiksi.

Maria Gasolina

Maria Gasolina on liikuttanut täysiä klubeja ja festivaaliyleisöä jo vuodesta 2001. Gasolinan ohjelmisto koostuu enimmäkseen brasilialaisesta rytmimusiikista. Yhtyeen livekeikkojen tavaramerkiksi on vakiintunut niveliäliikuttava rytmiralli, jonka orgaanista kutsua on vaikea vastustaa. "Maria Gasolina" on brasilialaista slangia ja tarkoittaa autoilijoista pitävää tyttöä.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Kuumista Lapland-Balkan -rytmeistään tunnettu Jaakko Laitinen & Väärä Raha ei esittelyjä kaipaa. Legendaarisilla Balkan-jatkoilla meno tuntuu yltyvän vuosi vuodelta yhä railakkaammiksi. Tänä vuonna luvassa on jälleen yllätyksiä ja taatusti riehakasta menoa.

www.maailmantango.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.