EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.5.2019  /  Konepajan Bruno  /  Helsinki

Maailmanlopun konsertti - Show & Dinner

Maailmanlopun konsertti - Show & Dinner Liput

Ladataan…

Tiivistyvään tahtiin julkaistaan tutkimuksia, jotka herättävät ajattelemaan maailman tilaa: ilmastonmuutos, ikiroudan ja jäätiköiden sulaminen, antibioottiresistenssi, tekoälyn riistäytyminen... Ja useimmiten syyttävä sormi osoittaa ihmiseen.

Konsertti, jossa sävellysten siivittämänä kuljetaan eri uhkien äärelle, on itsessään hätähuuto ihmiseltä ihmiselle. Taide ei pysty pelastamaan maailmaa, mutta se on keino käsitellä aihetta, joka velloo sanojen ja tekojen välimaastossa. Mitä tunteita ja ajatuksia herää, kun pelot, toiveet ja ristiriidat on sanojen sijaan puettu säveliksi?

Maailmanlopun konsertissa kuullaan uusia sävellyksiä Aleksis Liukolta, Panu Luukkoselta, Siiri Partaselta, Oskari Siirtolalta sekä Rasmus Soinilta. Teokset ovat saaneet inspiraationsa eksistentiaalisten uhkien ennusteista sekä niiden herättämistä tunnelmista. Illan juontajana toimii näyttelijä-lauluntekijä Susanna Hyvärinen, jonka tulkitsemat tekstit taustoittavat ja syventävät sävellysten teemoja ja tunnelmia. Juonnot on kirjoitettu yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuksen seuran Marja-Liisa Viherän ja Hazel Salmisen kanssa.

Sointi Jazz Orchestra on 18 nuoresta muusikosta koostuva ammattilaisorkesteri. Vuonna 2013 perustettu SJO tuottaa vuosittain uusia ennakkoluulottomia ja yllätyksellisiä konserttikokonaisuuksia, ja tunnetaan persoonallisena big band -perinteen uudistajana. Elokuvallisia tunnelmia, taidokkaita improvisaatioita sekä yllätyksellisiä sovitusratkaisuja pursuava musiikki luo konserteista ainutlaatuisen musiikkimatkan.

Facebook-tapahtuma

Sointi Jazz Orchestra

www.konepajanbruno.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30

Ennen konserttia on mahdollisuus nauttia vegaaninen buffetillallinen klo 18 alkaen. Ruokalippu 40 € (sis. buffet & konsertti) saatavilla Tiketistä 5.5. asti.

Avustajaa tarvitsevan asiakkaan saattaja pääsee ilmaiseksi katsomaan shown. Mikäli hän haluaa myös ruokailla, valitse avustajan show & dinner -lippu.

 

Illallismenu (buffet)

Vihersalaatti sesonginkasviksilla ja hedelmillä sekä vinaigrette-kastike (g)

Vihreää perunasalaattia kurkulla, marinoiduilla oliiveilla ja kapriksilla (g)

Välimerellinen couscous-salaatti sesongin vihanneksilla sekä marinoitua lehtikaalta

Punajuurihummusta (g) & leipää (myös glut. vaihtoehto)

Marinoitua punasipulia (g)

Paahdetut juurekset & pestoa (g)

Falafel-pyörykät (g) & yrtti-aioli (g)

Ruokajuomina vesi ja mehu

* * * * *

Brownie (myös glut. vaihtoehto)

Kahvi ja tee