EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.4.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

M Ward (USA)

M Ward (USA) Liput

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä M. Ward palaa keväällä Suomeen kymmenen vuoden odotuksen jälkeen. Ajattomasti alternative countryn ja folkin välimaastossa maalaileva artisti nähdään Helsingissä Korjaamon Vaunusalissa perjantaina 8. huhtikuuta.

Portlandiin asettunut trubaduuri on viime vierailunsa jälkeen pysynyt aktiivisena ja julkaissut viisi studioalbumia, joista vuonna 2020 julkaistut Billie Holiday -tribuutti ”Think of Spring” sekä siirtymävaiheista maalaileva ”Migration Stories” -albumi ovat keränneet kiitosta edeltäjiensä tavoin musiikkimedioissa kautta maailman. Minimalistisen americanan mestarin uutta albumia voidaan odottaa tänä vuonna julkaistun uuden singlen, Sugarcubes-coverin ”Birthdayn” tiimoilta.

Multi-instrumentalisti on soolouransa lisäksi vaikuttanut myös She & Him -duon toisena osapuolena yhdessä Zooey Deschanelin kanssa sekä Monsters Of Folk -superkokoonpanon riveissä Bright Eyesin Conor Oberstin ja Mike Mogisin sekä My Morning Jacketin Jim Jamesin rinnalla.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20.00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.