EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

M, Verdura

M, Verdura Liput

Bar Loosessa la 11.12. esiintymässä M, jonka lämmittelijänä toimii moderni elektro-indie -tulokas Verdura

M

M -artistinimen takaa löytyy kuhmolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken tekemät kappaleet, omalaatuinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin persoonalliset äänimaisemat vakuuttivat syksyllä 2017 ilmestyneellä Tehtaantyttö -debyytillä niin kriitikot kuin kuulijatkin. Soundi arvio levyn viidellä tähdellä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Kakksosalbumi Näytän missä asun taasen valittiin Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta -kategoriassa. Koski oli myös ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi kyseisen albumin sävellyksistä ja sanoituksista.

2. lokakuuta ilmestyneen Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta unista ja ajassa matkustamisesta. Teemallisesti artisti on leikitellyt ajatuksella uudestisyntymisestä sekä pohtinut identiteettiä; sen rakentumista, rakentamista ja siitä luopumista.

Tuotannollisina inspiraation lähteinä ovat toimineet venäläisen kaivoskaupungin disko, keskiaikaiset legendat sekä 60-70 -luvun brittiläinen rockmusiikki.

Levyn tuotannosta yhdessä artistin kanssa vastaa kaksi M:n aikaisempaa albumiakin tuottanut Miikka Ahlman ja sen julkaisee tuttuun tapaan Solina Records.

M on lunastanut paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta. Kosken ja Ahlmanin lisäksi M:ssä vaikuttavat muusikot Simo Saukkola, Jussi-Pekka Parviainen ja Aleksi Kaufmann.

Verdura

Verdurassa yhdistyvät lämpimät analogisoundit, sekvensserit, rumpukoneet, syntetisaattorit sekä mieleen painuvat melodiat. Musiikillisesti liikutaan 80-luvun sävyttämissä modernin indien maisemissa. Verduran sekvenssereihin pohjautuvaa uuniikkia äänimaailmaa täydentävät kitarat, livenä soitetut syntikat, rumpupadit sekä sähköbasso.

Bar Loosessa juhlitaan Verduran 9.12.2021 digitaalisesti julkaistavaa tuplasinkkua ”II”, joka on jatkoa kesällä ilmestyneelle ”I”-julkaisulle.

Verdura on
Vertti Virkajärvi – Laulu, syntetisaattorit, sekvenssit
Veikki Virkajärvi – Kitarat, taustalaulu
Mika Huuskonen – Rumpupadit, sähköbasso, sekvenssien miksaus

Spotify

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

20.00 ovet
21.00 Verdura
22.00 M

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 16€, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 11.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot