EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.10.2021  /  Utopia Club  /  Turku

Utopia Club: M

Utopia Club: M Liput

M -artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski, joka julkaisi jatkoa Tehtaantyttö- (Solina Records, 2017) ja Näytän missä asun (Solina Records, 2019) -albumeille. Soundi antoi Tehtaantyttö -debyytille viisi tähteä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Näytän missä asun taasen valittiin Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta -kategoriassa. Koski oli myös ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi kyseisen albumin sävellyksistä ja sanoituksista.

Kehutun 2. lokakuuta ilmestyneen Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa unista ja ajassa matkustamisesta. Levyn tuotannosta yhdessä artistin kanssa vastaa kaksi M:n aikaisempaa albumiakin tuottanut Miikka Ahlman ja sen julkaisee Solina Records. Uutta albumia ovat Kosken ja Ahlmanin lisäksi olleet työstämässä muusikot Simo Saukkola, Jussi-Pekka Parviainen ja Aleksi Kaufmann.

M on lunastanut paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:00

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot