EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13.5.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

M

M Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat. 

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

______________________

Teosto-palkinto-ehdokas M julkaisi uuden singlen "Punainen ovi" 28.2.2020!

M artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski, joka on myös ehdolla tämän vuoden Teosto-palkinnon saajaksi M - Näytän missä asun -albumin (Solina Records, 2019) sävellyksistä ja sanoituksista. Albumi oli ehdolla myös Emma Gaalan 2020 Kriitikoiden valinta -kategoriassa.

Tänään Solina Records julkaisi artistin ensimmäisen singlen syksyllä 2020 ilmestyvältä kolmannelta albumilta, jonka on säveltänyt ja sanoittanut Minja Koski ja tuottanut tuttuun tapaan Miikka Ahlman.

Laila Kinnunen meets Front 242! M:n uusi single kuullaan ensi kerran livenä 13.5. Tavastialla.

Minja Kosken sävellykset ja sanoitukset ovat kaunista pop-musiikkia, jossa arkisia asioita tarkastellaan persoonallisen koskettavasti. Sävellysten voimasta kertoo se, miten ne upealta ne kuulostavat ajoittain hyvinkin paljaissa raameissa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.