EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.9.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

M + Stinako

M + Stinako Liput

M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Artistille on neljän julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi -ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

M:n musiikki on täynnä lämmintä haikeutta, pehmeää minimalismia ja toismaallisten tarinoiden poukkoilevaa kujeilua. Artistin musiikki on omintakeista, uljaan mystistä elektropopia, jonka pinnassa Minja Kosken kirkas ääni on kuin korvaan kuiskattuja salaisuuksia. Tarinat ovat kuin tajunnan läikähdyksiä, faktan ja fiktion rajatilojen taivutusta, mystiikan ja arkisuuden juttutuokioita, arkisen ja absurdin vinksahtaneita kohtaamisia. M on omintakeisella ilmaisullaan lunastanut paikkansa suomalaisen popskenen kiinnostavimpien artistien joukossa.

M:n viimeisin 25.3.2022 ilmestynyt neljäs julkaisu on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Tamara Lundin, Laila Kinnusen ja Carolan tunnetuksi tuomia kappaleita. Albumin on tuottanut aikaisempien levyjen tapaan Miikka Ahlman. Sovituksista ja soitannasta artistin ja tuottajan kanssa vastaavat luottomuusikot Aleksi Kaufmann, Jussi-Pekka Parviainen ja Simo Saukkola.

Illan avaa Stinako. Stina Koistisen ainutlaatuisessa indiepopissa on samanaikaisesti läsnä vastakkaisia elementtejä: riemua ja melankoliaa, kaipuuta ja päättäväisyyttä, voimaa ja herkkyyttä. Neoklassinen instrumentaatio antaa Stinakon moniulotteisille kappaleille ja laululle tilaa kukoistaa, samalla laulaja-lauluntekijyyden olotilaa laajentaen. Jos Stinako olisi maalaus, olisi se Ellen Thesleffin maaginen maisema. Jos se olisi kasvi, olisi se monikerroksinen pioni. Jos se olisi paikka, olisi se villi ja salainen puutarha.

Lokakuussa julkaistu Ghostina on Stinakon toinen pitkäsoitto. Stinakon ensimmäinen albumi Ikuisuus oli Hyundai Nordic Music Prize ehdokas. Koistinen tunnetaan myös mm. Color Dolor -yhtyeestään, joka voitti Teosto-palkinnon 2018 levyllään Love.

Stina Koistinen - laulu, piano
Aili Järvelä - viulu, harmoni, huilu, mandoliini, perkussiot, laulu
Mila Laine - sello, laulu
Tapio Viitasaari - syntetisaattorit, laulu

“Stinakon eli laulaja Stina Koistisen ja yhtyeensä koko Ghostina-levy on kansainvälisen tason musiikkia. Omaleimaista, omakohtaista, läpeensä musikaalista, rehellistä, trendeistä ja miellyttämisestä piittaamatonta. Stinako on saanut ”taidepop”-leiman, mutta minusta musiikki on paljon enemmän. Koistinen tekee vahvoja melodisia lauluja, johon hän onnistuu ryhmineen luomaan poikkeuksellisen värikylläisen sointimaailman ja huimia unenomaisia tunnelmia. Pientä ja suurta. Poppia, elektroa, kamarimusiikkia, folkia, kansojen musiikkia. Tekstit ovat ehtaa runoutta, ihmiselon ihmettelyä kipuineen ja iloineen. Joskus mietin, tajuammeko me suomalaiset edes, millainen aarre meillä Koistisessa on.”
-Mari Koppinen, HS Vuoden levyt 2022

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:15
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Konsertti on ikärajaton.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 22.9.2023 20:00.