EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

M & Lumos-kvartetti, Risto (soolo)

M & Lumos-kvartetti, Risto (soolo) Liput

M sekä Lumos-jousikvartetti yhdistävät voimansa lauantaina 14. syyskuuta Korjaamon Vaunusalissa. Konsertissa kuullaan kappaleita molemmilta M-albumeilta. Illan avaa Risto (soolo).

M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken tekemät kappaleet, omalaatuinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin persoonalliset äänimaisemat vakuuttivat syksyllä 2017 ilmestyneellä Tehtaantyttö -debyytillä niin kriitikot kuin kuulijatkin. Yhä vaikuttavamman taiteellisen kokonaisuuden tarjosi helmikuussa 2019 julkaistu kakkosalbumi Näytän missä asun. M on lunastanut kahdella studioalbumillaan paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

Lumos-kvartetti on urbaani jousiyhtye, jonka yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Ellips, Pyhimys, The Blanko, Pepe Willberg, Yona ja Saimaa. Lumoksessa soittavat Sirkku Hilanko, Annukka Nevalainen-Lius, Anette Grevberg sekä Niklas Hagmark.

Illan avaava Emma- ja Teosto-palkittu Risto venyttää muusikon taiteellisen ilmaisun äärirajoille ja niiden yli. Kyyneliin pudottavan herkkyyden ja maanisen menon vuoristorataa pitkin Risto kuljettaa kuulijansa syntetisaattori-todellisuuteen, jossa kaikki tuntuu mahdolliselta.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi

Pyörätuolikoroke pyydettäessä (teo.ottelin@korjaamo.fi)