EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Kalevan Navetta  /  Seinäjoki

M

M Liput


M nähdään Seinäjoella levyjulkaisurundillaan toukokuussa!

Solina Records julkaisee kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpiin tekijöihin kuuluvan M-artistin, eli Minja Kosken neljännen albumin "M - Lauluja 1960-luvulta" 25.3.2022. Albumin myötä artisti lähtee kiertueelle, joka pysähtyy myös Seinäjoen Kalevan Navetalle.

M-artistille on kolmen aiemmin julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi, ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

Minja Kosken eli M-artistin neljäs albumi on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Laila Kinnusen, Carolan, Ankin ja Tamara Lundin tunnetuksi tuomia kappaleita. Albumilta julkaistut singlet "Sinun omasi" ja "Tanssilaulu" ovat saaneet haltioituneen vastaanoton.

Levynjulkaisukiertueella tullaan 60-luvun iskelmien lisäksi kuulemaan artistin omia kappaleita kolmelta aikaisemmalta M-albumilta.


Keikoilla kuultava kokoonpano on seuraava:

Laulu: Minja Koski

Koskettimet: Aleksi Kaufmann

Kitara: Jussi-Pekka Parviainen

Basso: Simo Saukkola

Rummut: Miikka Ahlman

Liput Seinäjoen keikalle on myynnissä nyt Tiketin toimipisteissä kautta maan.
Tapahtuman järjestää Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys ry.

www.kalevannavetta.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.