EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  45 Special  /  Oulu

M + Havina

M + Havina Liput

Solina Records julkaisee kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpiin tekijöihin kuuluvan M:n, eli Minja Kosken neljännen albumin maaliskuussa.

M:n neljäs albumi on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Laila Kinnusen, Carolan, Ankin ja Tamara Lundin tunnetuksi tuomia kappaleita. Albumilta julkaistut singlet "Sinun omasi" ja "Tanssilaulu" ovat saaneet haltioituneen vastaanoton.

Uusimman sinkun "Maailmain" lauloi suomeksi ensimmäisen kerran Laila Kinnunen, sen jälkeen Carola, mutta paras suomalainen versio lyö laudalta kaikki, se on M!

M:lle on kolmen aiemmin julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi, ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

Levynjulkaisukiertueella tullaan 60-luvun iskelmien lisäksi kuulemaan artistin omia kappaleita kolmelta aikaisemmalta M-albumilta.


---


Unenomaisissa mielentiloissa liikehtivä Havina-yhtye yhdistää kuulaat pop-melodiat suomenkieliseen lyriikkaan luopumisen vaikeudesta, oudoista jännitteistä sekä ihmisyyden keskeneräisyydestä. Tummanheleä laulu tavoittaa jotakin perisuomalaisen kipeää ja vahvaa. Samalla se kaihoaa toisaalle — kenties jopa toismaailmalliseen, jonne ohjaavat myös kaikuvat, riisutut ambient-soundit.

Alunperin duona vuonna 2017 perustettu oululaisbändi julkaisi hitaan kypsyttelyn jälkeen tammikuussa 2022 debyytti-ep-levynsä nimeltä Tummat väreet. Sittemmin Havina on laajentunut täysikokoiseksi bändiksi, ja tarjoaa nyt tuoreet biisisovituksensa nelivitosen yleisön maisteltavaksi.

Havinan musiikki on jo löytänyt tiensä Radio Helsingin, Radio Kalevan ja Radio Suomen lähetyksiin sekä herättänyt uteliasta kiinnostusta myös muissa medioissa.

Havinan kauneuden kuulee kun uskaltaa pysähtyä <3

Havina-yhtye

Laulu - Sini Sax

Kitara - Vili Mäentausta

Koskettimet - Jusu Tapio

Basso - Juha Kuusela

Rummut - Niklas Alamikkelä

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.