EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.8.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

M

M Liput

Indiepop-artisti M palaa esiintymään Tampereen G Livelabille elokuussa! M-nimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Artistille on kolmen aiemmin julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi -palkinto (MTV), ehdokkuudet Emma- ja Teosto -palkinnoista sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

Maaliskuussa 2022 ilmestynyt neljäs julkaisu on poikkeuksellisesti cover-albumi “Lauluja 1960-luvulta”, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Tamara Lundin, Laila Kinnusen ja Carolan tunnetuksi tuomia kappaleita.

Tulevalla levynjulkaisukiertueella kuullaan kappaleita kaikilta M-albumeilta.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus