EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.10.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

M

M Liput

Kuhmolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Minja Koski eli M palaa G Livelab Helsinkiin lokakuussa!

Eteerisestä lauluäänestään ja keskeliäistä sovituksistaan tunnettu M esiintyy G Livelabissa uuden albumin siivittämänä. Maaliskuussa 2022 ilmestynyt neljäs julkaisu “Lauluja 60-luvulta” on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää nimensä mukaisesti suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta.

Yhdeksän yhdeksän kokonaisuus sisältää muun muassa Tamara Lundin, Laila Kinnusen ja Carolan tunnetuksi tekemiä kappaleita. Albumin on tuottanut edellisiltä levyiltä tuttu aisapari Miikka Ahlman. Uusi albumi jatkaa M:n ansioikkaiden julkaisujen linjaa, jotka ovat poikineet artistille mm. Vuoden paras kotimainen albumi -arvonimen, ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 22.10.2022 19:00.