EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.1.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

M, Cats Of Transnistria

M, Cats Of Transnistria Liput

Lauantaina 11. tammikuuta Bar Loosen lavalle nousee kaksi tämän hetken mielenkiintoisimpiin kotimaisiin indienimiin lukeutuvaa yhtyettä.

Ensimmäisenä aktina lavalle nousee hypnoottinen ja kokeellinen dream pop duo Cats of Transnistria, joka julkaisi marraskuun lopussa kolmannen albuminsa Alignin. Yhtyeen muodostavat Tuomas Alatalo ja Henna Hietamäki, jotka luovat laajoja äänimaisemia kitaran, sähköurkujen ja laulun varassa. Kappaleet vievät kuulijan kaukaisiin maailmoihin ja eteeriset laulut resonoivat syvällä emotionaalisella tasolla. Cats Of Transnistrian musiikkia on joskus kuvailtu toteamalla, että siinä Twin Peaks kohtaa Slowdiven.

Illan toisena esiintyjänä lavalle nousee mystinen M fb, jonka artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken tekemät kappaleet, omalaatuinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin persoonalliset äänimaisemat vakuuttivat syksyllä 2017 ilmestyneellä Tehtaantyttö -debyytillä niin kriitikot kuin kuulijatkin. Yhä vaikuttavamman taiteellisen kokonaisuuden tarjosi helmikuussa 2019 julkaistu kakkosalbumi Näytän missä asun. M on lunastanut kahdella studioalbumillaan paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

M tulee lähelle ja purkaa sanoiksi joukon unenomaisia skenaarioita elektronis-akustisen musiikin säestyksellä. 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

21.00 Cats Of Transnistria
22.00 M

Myynti loppuu 11.1.2020 20:30.