EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

SINFF X House of Olaf: Lyyti

SINFF X House of Olaf: Lyyti Liput

Savonlinnan luontoelokuvafestivaalin festariklubi järjestetään yhteistyössä House of Olafin kanssa. Klubilla juhlimme yhdessä festivaalitunnelmissa! Lauantaina klubiyleisön hurmaa ihastuttava Lyyti!

Tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti tekee omaleimaista runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä. Lyytin ylistystä kerännyt toinen albumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021. Lavalla Lyytin herkkä karisma hurmaa sydänjuurakoita myöten. Viisihenkisen yhtyeen keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä.

Lyytin toinen pitkäsoitto ”Toiveet ja helyt” on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen? Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali on nelipäiväinen poikkitaiteellinen tapahtuma Savonlinnan sydämessä. Festivaalin ohjelmistossa nähdään luonto- ja ympäristöaiheisia elokuvia, musiikkia, taidetta, keskusteluja, ulkoilmanäytöksiä ja ohjelmaa koko perheelle. Festivaali järjestetään 18.–21.8.2022.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.