EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Lyyti

Lyyti Liput

Omaleimaista runoelmapoppia luova Lyyti palaa G Livelab Helsinkiin. Edellisellä visiitillään klubin ennakkoon loppuunmyynyt Lydia Lehtola on julkaissut kaksi kokopitkää albumia, joista jälkimmäinen Toiveet ja helyt ilmestyi syksyllä 2021. Helsingin Sanomat kirjoitti levyn olevan "vuoden kirkkaita kotimaisia pophuippuja" ja levytys poiki Lyytille sekä Emma-ehdokkuuden Kriitikoiden valinta -kategoriassa että Vuoden artisti -palkinnon Indie Awards -gaalassa.

Syyskuussa Lyyti nähdään G Livelabin lavalla koko illan erikoiskeikalla, joka koostuu kahdesta setistä: ensimmäinen puoli soi viulistien, toinen bändin kanssa. Keikalla kuullaan Lyytin rakastetuimpia lauluja tuttuina ja uusina sovituksina, harvemmin soitettuja helmiä, sekä esimakua Lyytin uudesta tuotannosta.

"Odotuksista ja pitkin syksyä kiirineistä kehuista huolimatta Lyytin ja tämän ilmeikkään yhtyeen lavalta säkenöinyt voima ja heittäytymiskyky yllättivät ensikertalaisen. Lyytin ja yhtyeen heittäytymiskyky yllättivät kertakaikkisesti kriitikonkin." – Aleksi Kinnunen, Helsingin Sanomat


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 3.9.2022 20:00.