EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.7.2024  /  Bar Finnegans  /  Tuusula

Lyttä & Tohtori Getto

Lyttä & Tohtori Getto Liput

KPC-kollektiiviin kuuluvat ja aikoinaan kulttiyhtye Korstoraatiossakin vaikuttaneet Lyttä ja Tohtori Getto ovat kiistatta suomiräpin mielenkiintoisin kaksikko. Pitkään suomiräpin saralla vaikuttanut Lyttä julkaisi käänteentekevän albuminsa “REIJO” vuonna 2022, jossa vierailee Jyväskylän uuden aallon kirkkaimmat tähdet; Gettomasa, Lauri Haav, Axel Kala sekä Pyrythekid. Lyttä on tehnyt nimeä myös tuotantopuolella: “Mr.Haraldin” kädenjälkeä voi kuulla lukemattomilla legendaarisilla suomirap-raidoilla. Tohtori Gettoa on taas kuvailtu “KPC:n mysteerisimpinä jäsenenä”, joka on niittänyt kehuja erityisesti savuisista ja iskevistä riimeistään. Vuonna 2019 artisti julkaisi EP:n ”GG Allin/Tohtori Getto” ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa rap-konkareiden Lauri Haavin, Joosu J:n ja Krison kanssa.

Vuoden 2020 lopussa modernin lähiöräpin keskeisimmät hahmot julkaisivat yhdessä albumin “Lyttä & Tohtori Getto!!”. Rap-kentällä paikkansa vakiinnuttanut kaksikko jatkoikin toivottua yhteistyötä toisen yhteisalbumin muodossa: maaliskuussa 2024 ilmestyi nykyräpin usein turhan geneerisestä massasta edukseen erottuva omakustannealbumi ”Kaks nimee”. Platalta on tiputettu turhat fillerit ja tracklist täytetty rehellisillä rap-bängereillä, jotka toimittavat livenä sekä levyltä. Kokonaisuudelta löytyy muun muassa jatkoa legendaarisille Tohtori Getto spesiaaleille pt. 3 muodossa sekä fokusbiisi Turhaa, jolta löytyy albumin ainoa feattaaja Gettomasa.

Lyttä ja Tohtori Getto omaavat tiiviin ja lojaalin fanikunnan, jotka seuraavat artistien jokaista julkaisua silmä tarkkana. Tämä näkyy myös oheistuotteiden osalta, sillä artistien fanituotteet aina huppareista vinyyleihin myydään poikkeuksetta loppuun. Kaksikko yhdisti voimansa keikkailun saralla vuonna 2022 järjestetyn KPC Tourin saattelemana, ja nykyisin heidät nähdäänkin keikoilla ainoastaan Lyttä & Tohtori Getto -kokoonpanolla. Oivaltavat lyriikat, vankka artikulaatio ja tarttuva flow – näistä rakentuu suomiräpin tehokaksikon live.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 23:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja sekä seisomapaikkoja.

Ei esteetöntä pääsyä eikä esteetöntä WC:tä.

Myynti loppuu 5.7.2024 21:00.