EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.11.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Lyömättömät

Lyömättömät Liput


Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama Lyömättömät on todellakin nimensä veroinen rap-kokoonpano. Jokaisella kolmikon jäsenellä on nimittäin omat, vuosien saatossa huippuunsa hioutuneet erityistaitonsa. Esitti yhtye sitten omaa tuotantoaan, jäsentensä soolomateriaalia, improvisoitua räppiä, beatboxausta tai timanttista dj-toimintaa, Lyömättömien takuutiputtava meininki on vienyt heidän keikkalavojen ohella aina radio- ja TV-kanaville asti.

Solonen ehti julkaista ensimmäiset omakustanteensa ja voittaa räpin Suomen mestaruuden jo ennen parikymppisiään. Vuonna 2009 ilmestynyttä virallista debyyttialbumia, "Harmaanaaman kirous", pidetään yleisesti yhtenä kotimaisen rap-musiikin klassikkolevyistä. Lyömättömien ja soolouransa ohella tämä ilmiömäinen vapaatyylittelijä on vaikuttanut mm. sellaisissa kollektiiveissa kuin Avaintekijät, Konala Cartelli sekä Narcotic.

Freestylet lähtee yhtä lailla luonnostaan suvereenisti myös Kosolalta, mutta räppäämisen lisäksi tämä taikuri on erikoistunut beatboxaamiseen ja hanskaa myös tuottamisen. Itse asiassa kyseessä on peräti kaksinkertainen beatboxaamisen Suomen mestari! Räppärivirtuoosit Solonen ja Kosola ovat julkaisseet duona esimerkiksi "Kolmetoista kertaa kovempi ku kukaan" -pitkäsoiton sekä "XX EP:n", joiden pohjalta tag teamin saumattomasta yhteistyöstä ei ole jäänyt epäselvyyttä.

Koko homman selkärankana toimii tuottelias Xmies, joka on kunnostautunut musiikin saralla niin dj:n kuin tuottajankin ominaisuudessa. Hänen materiaaliaan on julkaista lukuisilla eri kotimaisilla ja ulkomaisilla levy-yhtiöillä, esimerkkinä vaikkapa artistin ensimmäinen kansainvälinen major-julkaisu vuonna 1997 Virgin Recordsille. Hänen biiteilleen ovat sylkeneet niin Asa ja Paleface kuin myös JVG ja Pyhimys. Hallussa on lisäksi oma levy-yhtiö Blammo! Records sekä sävellystyöt aina elokuvaproduktioista mainosmaailmaan.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Ovet klo 16:00

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 18.11.2022 21:00.