EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.3.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Lyömättömät

Lyömättömät Liput

LYÖMÄTTÖMÄT KEIKALLA ON THE ROCKSISSA MAALISKUUSSA

Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama Lyömättömät on todellakin nimensä veroinen rap-kokoonpano. Jokaisella kolmikon jäsenellä on nimittäin omat, vuosien saatossa huippuunsa hioutuneet erityistaitonsa. Esitti yhtye sitten omaa tuotantoaan, jäsentensä soolomateriaalia, improvisoitua räppiä, beatboxausta tai timanttista dj-toimintaa, Lyömättömien takuutiputtava meininki on vienyt heidät keikkalavojen ohella aina radio- ja TV-kanaville asti.

Tällä hetkellä kolmikko kiertää Suomea syksyllä ilmestyneen "Edelleen"-albumin tiimoilta. Kyseessä on monipuolisen ajaton ja samalla yhtä lailla ajassa kiinni oleva järkälemäinen pitkäsoitto, jonka ilmestymistä ehdittiin odotella noin yhdeksän vuoden ajan. Lyömättömät onnistui kuitenkin lunastamaan valtavat odotukset. "Edelleen" on yksi viime vuoden merkittävimmistä suomenkielisistä rap-julkaisuista.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 10.3.2023 20:00.