EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.8.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Lyömättömät

Lyömättömät Liput

Ladataan…

Radiosta ja TV:stäkin tuttu Lyömättömät käynnistää Hyvinkään Amarillon syyskauden livetarjonnan 2019. Solosen, Kosolan sekä Xmiehen muodostama trio nousee lavalle perjantaina 23. elokuuta!

Lyömättömät tarjoaa shown, johon mikään muu yhtye ei pysty venymään. Heidän keikkansa ovat yhdistelmä omaa pitkän linjan tuotantoa, äärimmäisen taitavaa freestylea, beatboxausta ja dj-toimintaa. Saumatonta yhteistyötä, taatusti spontaanin meiningin kera.

Useissa eri kokoonpanoissa vaikuttanut Solonen aloitti soolouransa jo vuosituhannen vaihteessa. Hänet tunnetaan soolona parhaiten räpin Suomen mestaruudesta sekä järkälemäisestä "Harmaanaaman kirous" -klassikkolevystään. Kosola on niin ikään kolunnut useita rap SM -kisojen finaaleja viime vuosikymmenen puolella. Hänen ja Solosen yhteislevy "Kolmetoista kertaa kovempi ku kukaan" ilmestyi vuonna 2013.  Xmies on tehnyt nimeä yhtenä Suomen parhaista rap-tuottajista, duunaten musiikkia nimille kuten Asa, Paleface ja Pyhimys. Hän on operoinut myös esimerkiksi HKI Crates -tuottajakollektiivin riveissä.

Yhdessä he ovat nimensä mukaisesti Lyömättömät. Kolmikon löytää keikkalavojen lisäksi YleX:ltä joka lauantai, missä bändin nimeä kantava ohjelma pyörii klo 17 - 20. He ovat olleet mukana myös mm. Heikelä Syndrooma -keskusteluohjelman vakiomuusikkoina ja muodostavat myös täysin improvisaatioon pohjautuvan Freerap-klikin selkärangan.

Facebook-tapahtuma
Lyömättömät

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €