EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.3.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Lydia Lunch´s Big Sexy Noise (US), Throat

Lydia Lunch´s Big Sexy Noise (US), Throat Liput

Ladataan…

LYDIA LUNCH´S BIG SEXY NOISE HELSINKIIN MAALISKUUSSA

Jo 1970-luvulta saakka uraa luonut punk- ja vaihtoehtomusiikin kuningatar Lydia Lunch palaa keväällä Suomeen Big Sexy Noise -kokoonpanonsa kanssa. Yhtye esiintyy perjantaina 22. maaliskuuta Helsingin Kuudes Linja -klubilla. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Lydia Lunch nousi kulttimaineeseen no wave -bändi Teenage Jesus and The Jerksin myötä 70-luvun lopulla juurruttaen paikkansa yhtenä New Yorkin vimmaisen punk-skenen vaikutusvaltaisimpana nimenä. Ehtymättömän luomisvoiman omaava muusikko, kuvataiteilija, kirjailija ja näyttelijä on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt yhteistyötä muun muassa niin Sonic Youthin, Marc Almondin kuin Henry Rollinsinkin kanssa. Big Sexy Noise-kokoonpanon täydentävät mm. Gallon Drunkin ja Nick Cave & The Bad Seedsin riveistä tutut kitaristi James Johnston sekä rumpali Ian White. Yhtye on julkaissut kaksi albumia ja yhden EP:n. 

www.lydia-lunch-official.com

Lämppärinä: Throat

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.