EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Luukas Oja, Kiusa

Luukas Oja, Kiusa Liput

Bar Loosen lauantaissa nähdään kaksi nuorta ja nälkäistä kitarabändiä: Luukas Oja ja KIUSA.

Nuorta energiaa ja vimmaista punk-asennetta räiskyvä Luukas Oja on noussut parin viime vuoden aikana Suomen varteenotettavimpien uusien bändien joukkoon. Alunperin Iita Ylösen ja Jessica Kräkin muodostamasta duosta kokonaiseksi bändiksi kasvanut Luukas Oja julkaisi ensimmäisen singlensä Muijista kesällä 2018, jonka jälkeen yhtyeen taival on ollut yhtä nousukiitoa. Debyyttipitkäsoitto Väritetty todellisuus julkaistiin viime vuonna ja nyt keikkojen ollessa taas mahdollisia, yhtyeen kalenteri on ääriään myöten täynnä. Tule toteamaan bändin iskukyky Loosen kellariin.

KIUSA on vuonna 2019 perustettu helsinkiläinen yhtye, jonka soundi tuo hyvällä tavalla mieleen 1990-luvun lopun Levy-yhtiö -bändit, kuten alkuaikojen Apulannan ja Lehtivihreät. Kiusa on julkaissut viimeisen vuoden aikana ahkeraan tahtiin kappaleita, joista Lähde pois ja Lemmensairas ovat saaneet runsaasti soittoa YleX:n Uuden musiikin ohjelmassa.

Kahden hengen projektina käynnistynyt KIUSA on kasvanut trioksi. Yhtye on eittämättä yksi lupaavimmista ja mielenkiintoisimmista uusista kotimaisista punkbändeistä, ja se kannattaa ehdottomasti tarkastaa sekä audiona että elävänä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot