EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Luukas Oja + Eetu Riikonen + Aino & Hajonneet

Luukas Oja + Eetu Riikonen + Aino & Hajonneet Liput


Korjaamolla vietetään 15.10.2022 Suomirockin riemujuhlaa, kun Vaunusalissa ilakoidaan Luukas Ojan, Aino & Hajonneet -yhtyeen sekä Eetu Riikosen rytmeissä.


Suomirockin kiinnostavimpiin tulokkaisiin kuuluva Luukas Oja -yhtye juhlii uutta singe-julkaisuaan Korjaamolla 15.10.2022. Yhtye versioi Pitkä kuuma kesä -elokuvasta tutun Lootusasentoon -kappaleen elokuvaa kunnioittavan musiikkivideon kera. Teemaan liittyen ilta alkaa Korjaamon Kinosta Pitkä kuuma kesä -elokuvan ilmaisnäytöksellä.

Perttu Lepän ohjaamalla elokuvalla ja sen soundtrackilla on erityinen paikka Luukas Ojan perusrakenteissa. Elokuvasta inspiroituneena on muun muassa keksitty bändille nimi, ja onhan ses perustettu samoilla synnyinsijoilla Joensuussa fiktiivisen Kalle Päätalo -yhtyeen kanssa.

Jos vimmaisen energinen Luukas Oja tai kulttimaineeseen noussut suomirock-elokuva Pitkä kuuma kesä on kolissut, mutta toinen on vielä kokematta – on nyt korkea aika korjata tilanne Korjaamolla.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.