EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.7.2023  /  Rauhalahti Teatteri  /  Kuopio

Sami Hedberg - Lupa Nauraa - Stand up show

Sami Hedberg - Lupa Nauraa - Stand up show Liput

SAMI HEDBERG - LUPA NAURAA - STAND UP SHOW

Olipa kerran paahteisen aurinkoinen ja lämmin kesä. Kenenkään ei tarvinnut palella, eikä murjottaa. Ja kaikilla oli LUPA NAURAA, valtakunnan komiikkakuninkaan, Sami Hedbergin kanssa! Show'n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja.

Kuopiossa sijaitseva Rauhalahti Teatteri on näyttelijä Ismo Apellin isännöimä, monipuolinen ja toimiva estradi. Teatteriareenalle on tehty kolmen vuoden aikana mittava remontti ja katetussa katsomossa on numeroituja istumapaikkoja 668kpl. Teatterilla tarjoamme katsojille myös toimivan ja monipuolisen katetun ravintolan A-oikeuksilla. Areena sijaitsee monia palkintoja voittaneella Matkailukeskus Rauhalahden luonnonkauniilla alueella, joka puolestaan tarjoaa monipuoliset aktiviteetit camping -ja majoituspaikkoineen.


Ikäraja: K-13
Aika: klo 19:00

Numeroidut istumapaikat.

HUOM! Rivit 1-3 sijaitsee permannon tasolla.
HUOM! Rivien 1-2 penkeissä ei ole selkänojaa.
HUOM! A- ja D-katsomon rivien 15 penkit ovat katsomoon nähden vinottain seinää vasten.

Myynti loppuu 7.7.2023 18:00.