EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.7.2023  /  Koljonvirta Teatteri  /  Iisalmi

Sami Hedberg - Lupa Nauraa - Stand up show

Sami Hedberg - Lupa Nauraa - Stand up show Liput

SAMI HEDBERG - LUPA NAURAA - STAND UP SHOW

Olipa kerran paahteisen aurinkoinen ja lämmin kesä. Kenenkään ei tarvinnut palella, eikä murjottaa. Ja kaikilla oli LUPA NAURAA, valtakunnan komiikkakuninkaan, Sami Hedbergin kanssa! Show'n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja.

Näyttelijä Ismo Apellin isännöimä Koljonvirta Teatteri on upea kesäteatteri- ja konserttiareena luonnonkauniilla ja historiallisellaKoljonvirran taistelualueella. Iisalmessa sijaitseva alue on Kulttuurihistoriallista museoaluetta, jossa voi ihastella Edwin Laineen halaamia jykeviä mäntyjä. Tämä luonnon muovaama Mansikkaniemen juhla-areena takaa ainutlaatuisen ja luonnonläheisen teatterikokemuksen katetussa katsomossa. Teatterin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Juhani Ahon museo.

Tervetuloa!


Ikäraja: K-13
Aika: klo 19:00

Kesto 2 tuntia sis. väliajan. 

Numeroidut istumapaikat.

HUOM! Rivit 1-3 sijaitsee permannon tasolla.
HUOM! Rivien 1-2 ja 14 penkeissä ei ole selkänojaa.

Myynti loppuu 8.7.2023 19:00.