EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 24.1.2019  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Luovia harjoituksia tietokirjoittajille

Luovia harjoituksia tietokirjoittajille Liput

Ladataan…

Hyödynnä kirjoittaessa fiktiivisen kirjoittamisen oppeja.

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta. Tammikuun iltakoulussa kirjailija-toimittajat Elina Hirvonen ja Anu Silfverberg jakavat parhaat vinkkinsä tekstin tuottamiseen, tarinan löytämiseen, elävään tekstiin ja lukkojen avaamiseen käytännön niksien ja harjoitusten kautta.

Opettajat esittelevät parhaat luovan kirjoittamisen harjoituksensa ja kertovat, miten ovat itse hyödyntäneet niitä journalistin tai tietokirjailijan työssä. Lisäksi koulutuksessa tehdään paikan päällä harjoituksia ja opetellaan selättämään tyhjän paperin kammo ja kirjoittajan työhön väistämättä kuuluvat jumitukset.

Tarvitset mukaasi läppärin tai muun muistiinpanovälineen, jolla sinun on helppo kirjoittaa. Koulutus sopii kaikille toimittajille, tietokirjoittajille ja luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille.

 

Opettajat:

Elina Hirvonen on kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja. Hänen esikoisromaaninsa Että hän muistaisi saman (Avain 2005) oli Finlandia-palkintoehdokkaana, ja vuonna 2010 Hirvonen voitti Kalevi Jäntin palkinnon romaanillaan Kauimpana kuolemasta (Avain 2010). Hänen viimeisin teoksensa on Kun aika loppuu (WSOY 2015). Ensi elokuussa ilmestyy hänen seuraava romaaninsa Punainen myrsky.

Anu Silfverberg on toimittaja, kirjailija ja Long Playn perustajajäsen. Häneltä on ilmestynyt romaani Kung po (Avain 2008), novellikokoelma He eivät olleet eläimiä (2011) sekä esseekokoelmat Luonto pakastimessa (2011) ja Äitikortti (2013). Hirvonen ja Silfverberg ovat vetäneet useita kirjoittajakursseja ja julkaisseet yhdessä kirjoitusoppaan Sata sivua - tekstintekijän harjoituskirja.

 

 

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:15-19:30

Tilaisuus klo 16.15 - 19.30

Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä. Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille.