EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 9. - Ti 23.5.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Long Playn iltakoulu: Luovan kirjoittamisen työpaja

Long Playn iltakoulu: Luovan kirjoittamisen työpaja Liput

Long Playn iltakoulu: Luovan kirjoittamisen työpaja

Long Playn suositut kirjoittajan työpajat palaavat – yhdeksi illaksi!

Illan konsepti on yksinkertainen: toimittaja-kirjailija Anu Silfverberg vetää parhaita kirjoitusharjoituksiaan kolmen tunnin ajan. Illan jälkeen sinulla on kotiin vietävänä iso kasa tekstiä ja monia ideoita oman kirjoittamisen elävöittämiseen. Ota siis läppäri tai muistiinpanovälineet mukaan ja valmistaudu kirjoittamaan kolmen tunnin ajan keskittyneesti ja intensiivisesti!

Anu Silfverberg on toimittaja, kirjailija ja kirjoituskouluttaja. Hän on julkaissut romaanin ja novellikokoelman, kolme esseeteosta ja lukuisia Long Play -artikkeleita. Silfverberg on vetänyt Long Playn suosittuja kirjoittajan työpajoja, joihin tämä koulutus perustuu. Hänen viimeisin kirjansa on omaelämäkerrallinen esseeteos Sinut on nähty (Teos, 2021).

***

Näin katsot tallenteen

Tallenteen katselu tapahtuu osoitteessa https://tiketti.stream/fi/.

Pääset katsomaan tallenteen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Tallenne toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten tallennetta ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa tallenne ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet tallenteen telkkarissa

Tallennetta on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii Chrome-selaimella tietokoneella ja Android-laitteilla.

Toimintaohjeita tallenteen katsomiseen

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu – Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

Lippukoodi on jo käytetty – Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. – Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta tallenteen resoluutio pienemmäksi.

Katselulaitteen vaihtaminen – stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

HUOM. Lähetystä ja tallennetta voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestinä, älä sulje selainikkunaa ennen kuin olemme vastanneet.

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-21 ja su 11-19.

www.longplay.fi/iltakoulu


Ikäraja: Ikärajaton

Iltakoulu järjestetään Helsingin Pasilassa, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun auditoriossa 9.5. klo 16.30–19.30. Tähän iltakouluun voi osallistua joko paikan päällä, etänä livestriimin kautta tai katsomalla tallenteen jälkikäteen. Suosittelemme tulemaan paikan päälle jos vain mahdollista.

Tallenne on katsottavissa 23.05.2023 klo 23:59 saakka osoitteessa tiketti.stream. Streamiä pääset seuraamaan pääsylipusta löytyvällä koodilla. Tallennetta voi katsoa samalla koodilla. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 9.5.2023 klo 16:15 alkaen aina 23.5.2023 klo 23:59 asti. Lipunmyynti streamiin loppuu 23.5.2023 klo 20:00. Stream-lipulla
voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.