EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.2. - To 2.9.2021  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

LUONNOS, 2021 (puupiirros paperille, 21 x 10 km)

LUONNOS, 2021 (puupiirros paperille, 21 x 10 km) Liput
A. E. Järvinen (1891-1963) oli eräkirjailija ja taidemaalari, jonka herkät koskemattoman erämaan kuvaukset ja rakkaus Lapin luonnonmetsiin nostivat hänet myyntilistojen kärkeen. Järvinen oli myös kovan linjan metsäammattilainen, joka omien sanojensa mukaan ei tarvinnut laskelmia, vaan aloitti laidasta ja hakkasi kaiken lopulliseen kuntoon.


LUONNOS, 2021 (puupiirros paperille, 21 x 10 km) on sarja kuvia A. E. Järvisestä ja hänen elämäntyöstään, johon meillä kaikilla on suhde riippumatta siitä, olemmeko koskaan kuulleetkaan hänestä. Osin Järvisen novellitaiteeseen tukeutuen esitys kaivautuu nykyisen metsäsuhteemme juurille, hiljentyy Järvisen monumentaalisen pääteoksen edessä ja pohtii avaruuden valloitusta.

Ohjaus ja dramaturgia Riko Saatsi

Tekstit A.E. Järvinen ja työryhmä

Esiintyjät
Konsta Laakso
Marja Myllylä
Tanjalotta Räikkä
Ilkka Tolonen

Lavastus Perttu Sinervo

Valo- ja videosuunnittelu Alexander Salvesen

Musiikki ja äänisuunnittelu Ilkka Tolonen

Teknikko Jaani Leinonen

www.teatteritelakka.fi


Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot